VUKANOVIĆ TVRDI: Nove političke turbulenciju u Doboju, Slavko Gligorić napušta DNS - Glas Regije

VUKANOVIĆ TVRDI: Nove političke turbulenciju u Doboju, Slavko Gligorić napušta DNS

Nije učitano

Foto: Arhiva/rtvbn.com

„Narodni poslanik u klubu DNS-a Slavko Gligorić, donedavno generalni direktor Željeznica Srpske koji je ukloljen sa funkcije nakon razlaza „najdugovječnije koalicije DNS -SNSD“, na izlaznim je vratima stranke, čiji je visoki funkcioner nio duhi niz godina. Gligorić je ostao u DNS-u nakon što je Darko Banjac, po Dodikovim instrukcijama, napravio novi raskol, formirao svoju satelitsku partiju i počeo da okuplja papke, Dragana Galića i Željka Babića, jer se sličan sličnom raduje.“, napisao je na svom blogu narodni poslanik Nebojša Vukanović.

„Gligorić je odlučio da napusti DNS nakon nedavne žestoke rasprsve i sukoba sa predsjednikom stranke Nenadom Nešićem na sjednici Gradskog i Regionalnog odbora DNS u Doboju. U DNS-u će ostati dva odbornika u Skupštini grada Doboja, koji su osvojili mandate na ponovljenim izborima.“, piše Vukanović.

ČITAJTE JOŠ//NA POMOLU POLITIČKI TRANSFER U DOBOJU: Sretko Đurković „oblači dres“ Ujedinjene Srpske

On tvrdi da mu je Gligorić u telefonskom razgovoru potvrdio da napušta DNS i Klub poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

„U narednom periodu će djelovati kao nezavisni poslanik u parlamentu, ali nije želio da govori o daljim planovima i da li će se priključiti nekoj stranci u narednom periodu.“, piše Vukanović-

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *