U Vitkovcima kod Teslića asfaltirano novih 600 metara puta - Glas Regije

U Vitkovcima kod Teslića asfaltirano novih 600 metara puta

Nije učitano

U Vitkovcima je danas asfaltiran put od škole prema zaseoku Tomići u dužini od 600 metara.

Radovi su predviđeni Programom izgradnje nekategorisanih puteva na području opštine Teslić u 2021. godini i finansirani su iz opštinskog budžeta, saopšteno je na facebook stranici načelnika opštine Milana Miličevića.

Prethodnih godina na području ove mjesne zajednice izvršena je modernizacija preko 4 kilometra lokalnih i nekategorisanih puteva.

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević je istakao da je asfaltiranje ovog puta u Vitkovcima u slopu realizacije usvojenog programa.

„Realizacija Programa teče po planu i siguran sam da ćemo do kraja godine završiti sve planirane projekte. Pored velikih projekata koji se rade na teritoriji opštine Teslić kao što je vodosnabdijevanje, kanalizaciona mreža, prečistač otpadnih voda, filter stanica, veoma su nam važni i putni pravci koji poboljšavaju komunikaciju i standard stanovnika opštine Teslić.“ – rekao je Miličević.

Slavko Pavlović, član savjeta MZ Vitkovci rekao je ovom prilikom da se u ovoj mjesnoj zajednici danas završava jedan značajan projekat, te pojasnio da se radi o sanaciji dijela lokalnog puta Teslić – Vitkovci, koji je oštećen u poplavama prethodnih godina i asfaltiranje puta prema zaseoku Tomići. On je dodao da je ovaj put značajan jer u tom dijelu Vitkovaca živi tridesetak porodica, te da će put najviše značiti njima, ali i svim stanovnicima Vitkovaca.

„Prije svega izrazio bih zahvalnost načelniku opštine koji je doprinio da ovaj projekat završimo i siguran sam da je ovo nakon jednog teškog perioda i opstrukcija koje smo imali na području opštine Teslić, nastavak velikih projekata, a mi smo i u prethodnom periodu na području ove mjesne zajednice imali značajne projekte. Podsjetio bih da smo prošle godine završili jedan kapitalni projekat – spajanje lokalnog vodovoda na gradski vodovod, čime je riješen projekat vodosnabdjevanja ne samo Vitkovaca, već i Cerovice i Donje Radnje u susjednoj opštini Stanari. Očekujem u narednom periodu još dosta značajnih projekata u mjesnoj zajednici Vitkovci.“ – izjavio je Pavlović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.