TESLIĆ: Obilježavanje dječije nedjelje - Glas Regije

TESLIĆ: Obilježavanje dječije nedjelje

Nije učitano

U okviru obilježavanja dječije nedjelje mališani iz teslićkih vrtića kao i njihovi nešto stariji drugari koji su nedavno sjeli u školske klupe, moći će učestvovati u prigodnom zabavno – obrazovnom programu. Manifestaciju, koja će trajati do 08. oktobra organizovao je Kulturni centar Teslić u saradnji sa gradskim vrtićima i učenicima prvih razreda osnovnih škola.

Projekcija crtanog filma o temi dječijih prava jedan je od sadržaja koji mališani iz teslićkih vrtića imaju na raspolaganju u okviru obilježavanja dječije nedelje. Film su danas odgledali mališani iz vrtića Palčić, koji su svoje viđenje dječijih prava dočarali recitacijom.

Manifestaciju je organizovao Kulturni centar Teslić, u saradnji sa gradskim vrićima i učenicima prvih razreda osnovnih škola. Zbog poštovanja epidemoloških mjera za svaki od vrtića predviđen je termin u različitim danima tokom ove sedmice

Podršku mališanima u sedmici posvećenoj upravo njima pružio je i načelnik teslića Milan Miličević.

U okviru aktivnosti, organizatori se se posebeno osvrnuli na pravo na kulturu, pa su tako mališani sa manifestacije otišli sa narodnim bukavarom i prigodnim didaktičkim karticama, uz koje će kroz igru i zabavu moći učiti o trdicionalnim pojmovima iz prošlosti.

(IZVOR: TV K3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *