STANARI: Humanista iz Njemačke donirao udžbenike osnovcima - Glas Regije

STANARI: Humanista iz Njemačke donirao udžbenike osnovcima

Nije učitano

Stanarskim osnovcima koji pohađaju OŠ „Desanka Maksimović“, а čiji su roditelji nezaposleni, udžbenike je ove godine donirao humanitarac iz Njemačke Miroslav Kojadinović.

Kojadinović je donirao 5000 KM za kupovinu udžbenika, a opština Stanari dodatnih 4000 KM kako bi svim osnovcima iz ove škole udžbenici bili obezbijeđeni.

“Djeca su za mene jedan stub koji treba da čuva našu državu, jedan stub koji treba da se njeguje. Djeca su jedan od najvažnijih faktora našeg društva, i trebamo da investiramo u taj sektor”, izjavio je Kojadinović.

Nije učitano

Prvi čovjek opštine Stanari Radojica Ćelić ističe da se Kojadinović, sa opštinom Stanari upoznao tokom proteklih Dana dijaspore, i ponudio pomoć onim kategorijama kojima je to bilo najpotrebnije.

Iz rukovodstva stanarske Osnovne škole „Desanka Maksimović“ izjavili su da su udžbenici obezbijeđeni za 70 osnovaca, kao i da ova vrsta pomoći itekako znači nezaposlenim roditeljima.

Nije učitano

Humanista iz Njemačke Miroslav Kojadinović prethodno je pomagao porodicama širom Srpske, a najavio je i novu pomoć za Stanare. Kao zahvalnost za dosadašnju donaciju, rukovodstvo opštine Stanari na svečanoj sjednici donijelo je odluku da se Kojadinoviću uruči zahvalnica, koja mu je danas dodijeljena.

IZVOR: TV K3

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *