SJAJNA PROSLAVA: Dobojlije na originalan način slave rođendan - Glas Regije

SJAJNA PROSLAVA: Dobojlije na originalan način slave rođendan

Nije učitano

U sklopu proslave četvrtog rođendana Škola fudbala Ačko iz Doboja organizuje„Dane fudbala“ koji će trajati mjesec i po dana.

Proslava rođendana krenula je od najmlađih, 2014. godišta. Na turniru su bile 21 ekipa iz regiona, a došli su Crvena zvezda, Borac , Sport tima, Tempa iz Zenice i drugih. Na kraju su klinci beogradskog velikana bili najbolji jer su u finalu savladali Borac sa 4:1. Treće mjesto zauzeo je Tempo, a četvrta je bila selekcija domaćina.

– Izuzetno smo srećni što je prvi turnir protekao u najboljem redu. Odlučili smo se za ovakav vid obilježavanja rođendana jer smo imali dobre informacije od velikog broja Škola fudbala i klubova, pa sa ponosom istoičemo da je prijavljeno oko 130 ekipa iz Srbije i BiH – rekao je trener ŠF Ačko Dražen Vasiljević.

Čovjek zavidne igračke karijere već dugi niz godina radi sa najmlađim, a posebno je ponosan na ugovor o saradnji sa Crvenom zvezdom.

– Od osnivanja smo partner najvećeg kluba na ovim prostorima. Ostvarujemo  saradnju po pitanju odlaska dječaka iz šire regije na probne treninge, edukacije trenera, ali i stalnim informacijama u vezi sa radom omladinskih kategorija. Zvezda je već prvog vikenda dokazala da su djeca odlično selektirana i veoma ubjedljivo su osvojili prvo mjesto. Sjajna je stvar kada možemo da vidimo kako se radi u tako velikom klubu, neprocjenjivo iskustvo je i da učimo od njih – rekao je Vasiljević.

Već narednog vikenda snage će odmjeriti generacija 2013, a prijavljene su 22 ekipe. Doboj će definitivno biti u znaku fudbala najmlađih sve do 2022. godine.

(IZVOR: Srpskainfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *