Rasplesani radnici Pošta Srpske konačno predstavili i spot (VIDEO) - Glas Regije

Rasplesani radnici Pošta Srpske konačno predstavili i spot (VIDEO)

Nije učitano

Radnici Pošta Srpske nedavno su oduševili javnost snimkom kada su se rasplesali ispred poslovnice u centru Banjaluke, a kasnije se ispostavilo da su se oni zapravo pridružili globalnom plesnom izazovu uz kompouziciju „Jerusalema“, a u petak su konačno predstavili i svoj spot ovog izazova.

Kako su naveli, učešćem u izazovu su željeli da malo razbiju rutinu i pokažui vedar duh i optimizam, u situaciji izazvanoj virusom korona i svim mjerama koje iz nje proizilaze.

„Ovim odzivom smo našu Poštu upisali kao prvu na listi svjetskih poštanskih operatera koji su dio svjetskog plesnog izazova. Uz kompoziciju južnoafričkog umjetnika Master KG, trenutno pleše cijeli svijet. Riječ je o pjesmi jednostavnog teksta i zaraznog ritma koja je obišla svijet brzinom svjetlosti. Jerusalema je postala vid borbe protiv pandemije, trenutak rasterećenja, nade i optimizma. Izazovom koji ne poznaje granice,  #jerusalemachallange je postao opšteprihvaćen način očuvanja optimizma i zajedništva. Terapija muzikom i plesom uspjela je, kao i mnogo puta do sada, da ujedini svijet igrom i pozitivnom energijom u zajedničkoj borbi protiv korona virusa“, naveli su iz Pošta Srpske.

Dodaju da se izazovu odazvalo 40 radnika Pošta, koji su uvježbali koreografiju za plesni spot Pošta Srpske.

„Pripreme su trajale mjesec dana, koliko nam je bilo potrebno da naučimo korake i napravimo scenario koji će prikazati proces rada našeg Preduzeća, pozitivnu energiju i dobro raspoloženje naših kolega“, naveli su iz Pošta i zaključili da su na ovaj način željeli pružiti podršku svim radnicima koji se svakodnevno bore protiv izazova pandemije, te njihovim korisnicima izmamiti osmijeh na lice.

(IZVOR: Nezavisne)

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *