Seksi apotekarka hit na TikToku: Same ste krive ako ostanete bez muža (VIDEO) - Glas Regije

Seksi apotekarka hit na TikToku: Same ste krive ako ostanete bez muža (VIDEO)

Nije učitano

„Mogu svim ženama da poručim da ako izgube muževe, nisu krive druge žene, već one same. Neka razmisle o tome“, kaže samouvjereno Ana Milanović (45), sada već slobodno se može reći regionalna zvijezda.

Medicinska sestra i apotekarka iz Kragujevca svakodnevno je na naslovnim stranicma medija u Srbiji. Njeni spotovi sa popualrne mreže Tik Tok „tresu“ cijelu bivši Jugu, prati je 50 hiljada fanova, a ona je pregovorila o „udvaračima i komplimentima“.

Rekla je da joj „udvarači i komplimenti nikada nisu manjkali i da su društvene mreže joj nisu donele more komplimenata, jer je njima oduvek bila obasipana“.

„Svesna sam da sam poželjna žena i nije me sramota zbog toga. Ja sam seksi, nekada i komična, ali nikada ne vulgarna, što je najbitnije. Ne vidim šta ima ružno u tome da muškarac vidi lepu ženu i da joj udeli kompliment. Jedna verovatno ljubomorna žena ostavila je komentar ‘zbog jedne ovakve sa Tik toka ja sam izgubila muža’. Nisam htela da joj odgovaram, jer to nema nikakvog smisla. Ali mogu svim ženama da poručim da ako izgube muževe, nisu krive druge žene, već one same. Neka razmisle o tome“, kaže samouvjereno Ana.

„Oduvek sam volela da pevam, snimala sam neke klipove i postavljala ih na Instagram… I onda sam, poslednjeg dana protekle godine, napravila snimak i plasirala ga na Tik tok mrežu… I tako je sve počelo“, kaže Ana Milanović.

Za to što provodi vrijeme na ovoj mreži ona „krivi“ virus korona i stanje koje podrazumijeva izolaciju i nedostatak vremena za druženje i okupljanje.

„Medicinska sestra sam u kovid-odeljenju intenzivne nege, gde svakog dana umiru ljudi. Stres mog posla, kojim se bavim 25 godina, za vreme korone je dostigao vrhunac. Kada mi se završi smena, krećem u svoju apoteku. Kod kuće me čekaju obaveze koje ima svaka žena i majka. Ali, uz rad razmišljam o pesmama, i o načinu na koji bih mogla da ih predstavim na svoj način. I onda svake druge sedmice uzmem slobodan dan, koji posvetim sebi i Tik toku, i krenem da snimam klipove. Ja sama sebe snimam, bez ičije pomoći, mobilnim telefonom. Sama smišljam koreografije, sama se šminkam, biram garderobu. I za dan uspem da napravim petnaestak klipova“, objašnjava Ana.

„Udovica sam, imala sam tu nesreću da mi suprug iznenada umre pre tri godine. Nakon toga, zadesila me je bolest u užoj porodici. Veliki problemi, borba i patnja… Ali, ja sam takva da pesmom koju volim oduvek sve lečim. Kada sam tužna, nervozna, umem da sednem u auto i da okrenem nekoliko krugova oko Šumarica, i da se tu, u vožnji, sita ispevam na sav glas. Nakon te „terapije“ osećam se kao nova. Ne volim da me iko sažaljeva, da me teši, i gledam da u svakoj situaciji nađem nešto dobro“,  kaže kragujevačka „bomba“.

Ona kaže da će uvijek raditi posao koji najviše voli, kao medicinska sestra, ali i da neće odustati od pjesme i klipova, kojima raduje svoje obožavaoce na društvenim mrežama i svoje pacijente, prenosi „Kurir„.

@anamilanovic23

🚑🚑🚑fyp ##fypシ##foryoupage ##balkan ##croatos

♬ original sound – Marko Stojanovic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *