ĆELIĆ OŠTRO O BIVŠOJ VLASTI U STANARIMA: Sumnjivi poslovi, dugovi, kamate... - Glas Regije

ĆELIĆ OŠTRO O BIVŠOJ VLASTI U STANARIMA: Sumnjivi poslovi, dugovi, kamate…

Nije učitano

Foto: Facebook/Radojica Ćelić

Današnja sjednica Skupštine opštine Stanari trajala je skoro deset sati, uz žustre rasprave, a načelnik opštine Radojica Ćelić večeras je i na svojoj facebook stranici iznio teške optužbe na račun bivše vlasti koju je predvodio SNSD.

„Danas smo poslije šest godina vladavine bivše vlasti na devetočasovnoj sjednici Skupštine opštine Stanari, konačno, sveli račune, pogledali se u oči i odbornicima i narodu opštine Stanari saopštili u kakvom je dugu i beznađu bivša vlast ostavila opštinu.“, napisao je Ćelić i dodao:

„Progovorili smo danas o mnogim greškama bivše vlasti, sumnjivim poslovima, dugovima, kamatama na dugove, isplaćivanju plata licima koja nikada nisu provela ni dana na poslu, građenju hala bez dozvole i na tuđem zemljištu, stotinama hiljada maraka potrošenim na kanalizaciju koja ne radi dok se centrom slivaju fekalije i mnogim drugim temama.“

Ćelić je najavio „oporavak i ispravku svega pogrešnog“, ali i dodao da će o svim važnim temama sa današnje sjednice stanovnike Stanara obavijestiti kroz video priloge.

„Od danas krećemo u oporavak uništenog, ispravku pogrešnog i stvaranje opštine dostojne čovjeka. O svim značajnim diskusijama sa današnje sjednice narednih dana ću vas obavijestiti i putem video priloga. Narod Stanara treba da zna istinu i samo na taj način možemo stvarati uspješnu lokalnu zajednicu i odnose poštovanja.“, napisao je načelnik opštine Stanari.

About Post Author

2 thoughts on “ĆELIĆ OŠTRO O BIVŠOJ VLASTI U STANARIMA: Sumnjivi poslovi, dugovi, kamate…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *