ŽESTOK OKRŠAJ ĆELIĆA SA GORANOM JERINIĆEM: Rušili ste opštinu i ostavili milionske dugove (VIDEO) - Glas Regije

ŽESTOK OKRŠAJ ĆELIĆA SA GORANOM JERINIĆEM: Rušili ste opštinu i ostavili milionske dugove (VIDEO)

Nije učitano

Foto: Facebook/Radojica Ćelić

STANARI Kako je i najaviljivao, načelnik opštine Stanari Radojica Ćelić je kroz video snimke na svojoj stranici počeo obavještavati javnost o žestokom okršaju koji je na prethodnoj sjednici skupštine ove opštine imao sa SNSD-ovim kadrovima koji su upravljali opštinom u prethodnih šest godina.

Na snimku se vidi kako je načelnik Stanara ušao u verbalni okršaj sa predsjednikom opštinskog odbora SNSD-a i narodnim poslanikom Goranom Jerinićem. Ćelić je istakao da je u periodu SNSD-ovog vladanja u Stanarima išao kod Jerinića da ga upozori kako opština ne ide u dobrom smjeru. Povela se žestoka diskusija o kreditima i zaduženjima iz prethodnog perioda.

„Upozoravao sam upravo tebe za te stvari, a ti si me otjerao u Doboj i rekao kako nisam dobro radio svoj posao. Genocid ste napravili, napravili ste ogroma dugovanja, zadužili opštinu i narod. Umjesto da ste razvijali opštinu, rušili ste je.“, rekao je Ćelić u obraćanju Jeriniću i odbornicima SNSD-a.

„Bivša vlast je četiri godine lagala narod Stanara da opština nema dugove, da se godine završavaju bez minusa, a dugovi su bili milionski i dočekali su nas da ih vraćamo. Tim najboljih ekonomista koje Republika Srpska ima izvršio je pregled i ustanovio njihove prevare i laži.“, napisao je u opisu objavljenog video snimka načelnik Stanara.

Video možete pogledati na facebook stranici načelnika stanara klikom ovdje.

About Post Author

1 thought on “ŽESTOK OKRŠAJ ĆELIĆA SA GORANOM JERINIĆEM: Rušili ste opštinu i ostavili milionske dugove (VIDEO)

  1. Jadan narod, oni se svadjaju i bolje plate imaju sto im duze sednica traje. Narod je samo stado ovaca za sisanje. Ni ovaj nista nece uraditi. Bitno i njemu da se poveca stanje na bankovnom racunu. Onda će doci sledeci dadopuni svoj racun u banci, ma kome je stalo do naroda?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *