ĆELIĆ O DOMU ZDRAVLJA STANARI: Ostavljen dug, bivši direktor svojoj ženi i partijskom šefu iz budžeta kupio telefone... - Glas Regije

ĆELIĆ O DOMU ZDRAVLJA STANARI: Ostavljen dug, bivši direktor svojoj ženi i partijskom šefu iz budžeta kupio telefone…

Nije učitano

Foto: Facebook/Radojica Ćelić

STANARI – Kako je i najaviljivao, načelnik opštine Stanari Radojica Ćelić je kroz video snimke na svojoj fejsbuk stranici počeo obavještavati javnost o žestokom okršaju koji je na prethodnoj sjednici skupštine ove opštine imao sa SNSD-ovim kadrovima koji su upravljali opštinom u prethodnih šest godina.

Nakon što je u diskusiji objavljenoj u prethodnim video snimcima imao žestok okršaj sa predsjednikom stanarskog SNSD-a i narodnim poslanikom Goranom Jerinićem, te govorio o aferi sa izgradnjom industrijske zone u ovoj opštini, u najnovijem snimku je Ćelić objavio kritike koje je uputio prethodnom rukovodstvu Doma zdravlja Stanari na čijem čelu je bio aktuelni odbornik SNSD-a Nedeljko Đekić.

„U Domu zdravlja Stanari preuzimanjem vlasti zatekao sam dug od 239.000 КM. Pored totalnog finansijskog kolapsa bivši direktor Doma zdravlja Stanari je bez ikakvog zakonskog i moralnog prava, svom partijskom šefu i narodnom poslaniku iz Stanara i svojoj ženi preko budžeta Doma zdravlja kupio najnovije i najskuplje telefone marke Samsung koji su koštali po komadu preko 2000 КM, gurajući Dom zdravlja u još veću propast. Na ovakvo stanju u Domu zdravlja i to mu je bilo malo, pa je odlučio da im plaća i telefonske račune uz telefon.“, napisao je Ćelić uz objavljeni snimak svog izlaganja.

„Dok su medicinske sestre i doktori u Domu zdravlja imali po jedne rukavice, po neki zavoj i malo šta više, a neke ambulante još uvijek bez vode i kanalizacije, odlučio je da stepenice pojedinih ambulanti iz naše opštine poploča luksuznim mermerom. Naravno, mermer je naručio kod svog partijskog šefa i narodnog poslanika. Ni tu mu nije bio kraj pa je krečenje prostorija Doma zdravlja plaćao po cijeni od 7 КM po kvadratu, dok realna cijena nije veća od 2,5 КM po kvadratu.“, dodaje Ćelić u tekstu.

„Da su ostali na vlasti još četiri godine od Stanara ne bi ostao kamen na kamenu. Narod im je pokazao šta misli i poslao ih u političku prošlost. Za njima su ostali ogromni dugovi. Vratićemo ih do posljednje marke, ali im priče koje pričaju o svojoj „poštenoj vladavini“ više nikada neće proći!“, zaključio je Ćelić.

Kompletan video snimak Ćelićevog izlaganja pogledajte na fejsbuk stranici načelnika Stanara klikom ovdje.

About Post Author

2 thoughts on “ĆELIĆ O DOMU ZDRAVLJA STANARI: Ostavljen dug, bivši direktor svojoj ženi i partijskom šefu iz budžeta kupio telefone…

  1. Ljudi sve dok se ovakve stvari ne budu javno govorile i procesuirale ne mozemo ocekivati da nam bude bolje. U bivsoj drzavi ovJ Djekic bi kopao kanale, to je njegov krajnji domet. Volio bih vidjeti njegove skolske drugove na fotografiji.

  2. Svi su oni isti, kupe sebi, jadan narod, nece ni ovaj nacelnik biti bolji, pa posle njega doce jos neki isti. Dok god ne bude zaposlenih i nekih tvornica, oni kupe sebi. Neka nabroje kolko imaju samo djece poginulih boraca zaposljenih. Jadan narod i zivi i mrtvi koji je izginuo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *