VUKANOVIĆ: Obren Petrović postavio zeta na čelo Elektro-Doboja, smijenjen Cvijanović - Glas Regije

VUKANOVIĆ: Obren Petrović postavio zeta na čelo Elektro-Doboja, smijenjen Cvijanović

Nije učitano

„Da je država u rukama Mafije i taoc organizovanog kriminala i korupcije pod okriljem SNSD-a pokazuju i poslednja dešavanja u Doboju. Lokalni kabadahija i izvor svakog zla Obren Petrović posle višemjesečnog pritiska i ucjena uspio je da smijeni Milenka Cvijanovića sa funkcije direktora Elektro-Doboja, najuspješnijeg preduzeća u cijelom sistemu Elektroprivrede Republike Srpske i umjesto njega postavi svog zeta Miloša Bukejlovića.“, napisao je narodni poslanik Nebojša Vukanović na svom blogu.

„Miloš Bukejlović izjašnjava se kao Hrvat a suprug je Nine Bukejlović, pastorka Obrena Petrovića koja se izjašnjava kao Bošnjakinja, bivša predsjednica Mladih SDS-a koju Obren umalo kao Bošnjakinju nije progurao za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.“, piše Vukanović.

„Prije pola godine pisao sam o namjerama Obrena Petrovića da skine Cvijanovića i postavi svog zeta, pa je nakon medijskog pritiska na par mjeseci odustao od svojih namjera, te čekao priliku da pod svoju kontrolu stavi i Elektro-Doboj, jedino javno preduzeće i ustanovu koju nije kontrolisao.“, dodao je ovaj poslanik Narodne Skupštine Republike Srpske.

„Da bi ostvario naum, Obren je prije nekoliko dana prvo smijenio Kragulja sa mjesta predsjednika Nadzornog odbora Elektro-Doboja, kako bi glasovima 3 prema 2 smijenio Cvijanovića…“, napisao je Vukanović i najavio više detalja.

2 komentara na “VUKANOVIĆ: Obren Petrović postavio zeta na čelo Elektro-Doboja, smijenjen Cvijanović

  1. Nece sigurno zaposljavati djecu poginulih poraca, djeca poginulih boraca neka bjeze u druge zemlje da bi mogli zivjeti. Sramota, boze neka palim borcima bude laka zemlja. Zasto su izgubli jadni zivote?

  2. Nece sigurno zaposljavati djecu poginulih boraca, djeca poginulih boraca neka bjeze u druge zemlje da bi mogli zivjeti. Sramota, boze neka palim borcima bude laka zemlja. Zasto su izgubli jadni zivote?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *