UŽAS KOD GRAČANICE: Metalnom šipkom udarao ženu koja je branila kćerku (VIDEO) - Glas Regije

UŽAS KOD GRAČANICE: Metalnom šipkom udarao ženu koja je branila kćerku (VIDEO)

Nije učitano

Foto: Avaz.ba

Mirela Dubinović jučer je samo pukom srećom preživjela napad nasilnog komšije Dž. Dž. (identitet poznat redakciji op. a.) koji je na nesretnu ženu nasrnuo metalnom palicom, piše „Avaz

Sve se odigralo u mjestu Pribava kod Gračanice. Kako je Dubinović ispričala za portal „Avaza“, motiv za brutalan napad je krajnje bizaran. On je, naime, krenula da izađe s vozilom iz dvorišta. U tom trenutku je naišao A. Dž., maloljetni sin Dž. DŽ. te mu je njen suprug Miralem sugerisao da stane kako bi mogla izađi, budući da je već pola automobila bilo na putu.

ZAŠTITILA KĆERKU

Maloljetnik mu je tada poručio „marš“.

– Suprug je krenuo za njim i kazao mu da se ne može tako ponašati, jer je i ranije divljao s motociklom. U tom trenutku „leti“ Dž. Dž.. Ja sam samo uspjela reći kćerki da snima i „poletila“ sam iz vozila te stala između njega i kćerke. Sve se vidi na snimku. Udario me je metalnom šipkom ili palicom. Potom je krenuo na supruga. Na snimku se vidi da i on bježi – priča Dubinović.

Kako kaže, otišla je u Hitnu pomoć, gdje sz joj sanirane povrede. Međutim, tu nije bio kraj drame.

– On je došao za nama u Hitnu pomoć, ganjao je supruga. Tu je bio i zet Adnan kojem je poručio „da je on slijedeći“. Otišli smo u policiju i sve prijavili, ali ništa nisu poduzeli – tvrdi Dubinović.

I RANIJE IMALI PROBLEMA

Ona kaže da su i ranije imali problema s istim komšijom zbog čega su podnijeli više prijava, ali nikada ni jedan slučaj nije dobio svoj epilog na sudu.

– Mi se zaključavamo kuću, ne smijemo izaći, jer na nas ide vozilom i motociklom. Nemamo zaštitu od policije i više ne znamo kome da se obratimo – zaključila je Dubinović.

U Policijskoj stanici Gračanica potvrdili su za portal „Avaza“ da su postupili po prijavi te da su izašli na teren. Više detalja o ovom slučaju nisu otkrivali.

(IZVOR: Avaz)

About Post Author

1 thought on “UŽAS KOD GRAČANICE: Metalnom šipkom udarao ženu koja je branila kćerku (VIDEO)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *