TESLIĆ: Organizovana moto-bajk i drumska biciklistička vožnja - Glas Regije

TESLIĆ: Organizovana moto-bajk i drumska biciklistička vožnja

Nije učitano

U Tesliću je u okviru nedelje posvećene biciklizumu organizovana moto-bajk i drumska bisciklistička vožnja. Organizatori manifestacije su teslićki Biciklistički klub i Omladisnki klub Teslić, a prijave su bile otvorene za sve one koji su smatrali da mogu izvesti jednu od dvije predviđene dionice.

Dva kluba iz Teslića, jedan sportski- bisciklistički, i drugi omladinski udržlili su svoje snage u organizaciji teslićke nedelje biciklizma, čiji centralni događaji su i moto bajkom stazom dužine 160 km predviđenn je prilazak kroz nekoliko opština.

Drugu godinu za redom ovaj događaj okupio je nekoliko destina zaljubljenika u biciklizam i prirodu, te članova biciklističkih klubova iz regije, ali i šire.

Prijaviti su se mogli svi koji su smatrali da mogu izvesti pomenutu dionicu, a tokom same vožnje objezbjeđena je i podrška za one koji su možda precjenili svoje mogućnosti, poručuju organizatori.

Dan ranije, takođe u okviru Teslićke nedelje biciklizma, humanitarna organizacija Srbi za Srbe na gradskom stadionu u Tesliću organizovala je humanitarnu biciklističku vožnju pod već prepoznatljivim slogaom biciklijada iz bloka. Sve vožnje dio su teslićke biciklističe priče, za koju organizatori očekuju da će postati tradicionalna.

(IZVOR: TV K3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *