TESLIĆ: Djevojka poginula prilikom prevrtanja kvada, momak teško povrijeđen (FOTO) - Glas Regije

TESLIĆ: Djevojka poginula prilikom prevrtanja kvada, momak teško povrijeđen (FOTO)

Nije učitano

Nikolina Mektić (24) iz Teslića poginula je, a njen momak Luka Klječanin (23) zadobio je povrede kada su pali sa kvada „outlander“ u šumi zvanoj Miljkovača u Buletićima kod Teslića, saznaje Srpskainfo.

Prema našim informacijama Luka je vozio kvad, dok je Nikolina bila suvozač.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da je nesreća policiji prijavljena juče oko 16 časova iz Doma zdravlja Teslić, koji su ih pobavijestili da je u navedenu ustanovu dovezena djevojka koje  ne daje znakove života.

– Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su utvrdili da je smrtno stradala N.M. sa područja opštine Teslić koja se istog dana vozilo na četverociklu iz pravca naseljenog mjesta Buletić prema šumi zvanoj Miljkovača, a kojim je upravljao L.K. sa područja opštine Teslić – pojasnila je Kerkezova.

Nije učitano

Obavljenim uviđajem utvrđeno je da je na šumskom putu došlo do slijetanja navedenog vozila u usjek korita rijeke Miljkovača usljed čega je došlo do prevrtanja vozila te pada sa vozila vozača i putnika.

Usljed zadobijenih povreda Nikolina je preminula na putu od lica mjesta do Doma zdravlja Teslić, dok je Klječanin zadobilo povrede i istom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić, a potom u dobojskoj bolnici.

Prema nezvaničnim informacijama, djevojka je živjela u Italiji, a u Teslić je došla na na odmor.

(IZVOR: Srpskainfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *