Svi se pitaju kada će početi da rade frizerski saloni, a ovo poručuje premijer - Glas Regije

Svi se pitaju kada će početi da rade frizerski saloni, a ovo poručuje premijer

Nije učitano

Foto: Pixabay.com

Frizeri su obuhvaćeni našim mjerama pomoći zanatlijama, ali struka kaže da su oni zbog bliskog kontakta rizični i da još ne smiju da rade – rekao je premijer Radovan Višković, odgovarajući na pitanja novinara nakon sjednice Republičkog štaba za vanredne situacije.

On je naglasio da su frizerki saloni među onima koji neće raditi još minimalno 14 dana.– Znam da dame, ali i muškarci imaju probleme zbog toga, ali molim za strpljenje – dodao je Višković.

Interesovanje javnosti za rad frizerskih salona ne čudi, jer je pitanje “ko te šiša u doba korone” postalo jedno od najčešćih ovih dana, kako ženama tako i muškarcima.

Društvenim mrežama već kruže fotogrija frizura iz „kućne radinosti“ koje, u većini slučajeva, nisu ispale onako kako je zamišljenjo, zbog čega se frizeri nadaju, kako kažu, da će se poslije ovo situacije njihov rad više cijeniti.

(IZVOR: Srpskainfo)

2 komentara na “Svi se pitaju kada će početi da rade frizerski saloni, a ovo poručuje premijer

  1. Ne kruze fotografije iz kucne radinosti u smislu da se musterija frizirala sama negu je frizirala frizerka koja u kuci,stanu radi na crno i koja je i pre ove vanredne situacije radila na crno.Poznato je da je veliki broj frizerki i kozmeticarki koje su u stanovima opremile prostorije i rade na crno i nisu istu delatnost registrovale a njih niti ko kontrolise niti ko radi sta po tom pitanju od nadleznih institucija da iste sankcionise tj kazni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *