STARO VJEROVANJE: Ovo treba da uradite dan pred Aranđelovdan da bi vam se ispunile želje - Glas Regije

STARO VJEROVANJE: Ovo treba da uradite dan pred Aranđelovdan da bi vam se ispunile želje

Nije učitano

U nedjelju pravoslavne vjernike čeka veliki praznik – Aranđelovdan. To je dan kada morate da se obratite vašem anđelu čuvaru – najstrožem, ali i najpravednijem svetom Arhangelu Mihailu, vođi nebeskih trupa, piše Žena Blic.

To je onaj anđeo koji je svrgnuo Lucifera u borbi između dobra i zla, svjetlosti i tame.

Evo kada je najbolje vrijeme da od svetoga Arhanđela Mihaila zatražite sreću, zdravlje i ispunjenje želja:

20. novembar – Danas (dan pred Aranđelovdan) pokušajte da izbjegnete neprijatne susrete i mjesta koja ne volite. Tražite da vas zaštiti od zlih ljudi, negativne energije, i da nam podari mir i snagu.

21. novembar – Obavezno idite u crkvu i zapalite svijeću. Molite se svom anđelu. Na ovaj dan tražite od anđela da ispuni vašu najdublju i najvažniju želju. Otvorite dušu i srce, dijelite radosti i tugu i na kraju se zahvalite. Nebo prima molitvu cijeli dan.

22. novembar – Ovog dana zatražite od Arhanđela Mihaila da vam pomogne sa teškoćama na poslu. Bilo da je u pitanju želja za većom platom, boljom pozicijom ili drugim poslom.

Postoji predanje prema kome je Arhangel Mihailo kao nagradu od Boga dobio mogućnost da se dva puta godišnje spusti u pakao i oslobodi duše grešnika pružajući im počinak u nebeskom carstvu.

Ovo je dan kada morate da posjetite crkvu, zatražite sreću i blagostanje, ali i dan kada je poželjno da učinite što više dobrih djela. Izbegavajte svađe, bijes, negativnost.

Poželjno je da od Aranđelovdana, pa do 28. novembar kada počinje Božićni post, oprostite svojim neprijateljima i očistite dušu, spremajući se za ovaj veliki podvig.

(IZVOR: Srpskainfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *