Stanari: Potpisan ugovor o izgradnji dvije faze vodovoda - Glas Regije

Stanari: Potpisan ugovor o izgradnji dvije faze vodovoda

Nije učitano

U Stanarima je danas potpisan ugovor o izgradnji dvije, od ukupno tri faze vodovoda, procijenjene vrijednosti 7.300.849 KM.

U pitanju je kapitalni projekat koji će se graditi u tri faze, koštaće od 15 do 20 miliona KM, čijom realizacijom će kompletno područje opštine Stanara biti snadbjeveno pitkom vodom.

Ugovor su potpisali načelnik opštine Radojica Ćelić i predstavnik konzorcijuma “Geokop” iz Dervente i “Hering” iz Širokog Brijega Savo Ružojčić.

U prvoj fazi planiran je cjevovovod za naseljena mjesta Ostružnja Gornja i Donja, Raškovci i Stanari Centar. Druga faza obuhvata cjevovovod za Stanare visinski dio, LJeb i Ostružnju. Trećom fazom obuhvaćena su preostala naselja i to Cerovica, Radnja Donja, Dragalovci, Brestovo, Mitrovići, Cvrtkovci i Jelanjska.

IZVOR: TV K3

About Post Author

2 thoughts on “Stanari: Potpisan ugovor o izgradnji dvije faze vodovoda

  1. Dragi narode opstine Stanari, vodu mozete ocekivati nekad opet pred neke izbore. Kako to inace u svim opstinama se radi. Nesto pred neke izbore, posle izbora, pojeo vuk magarca. Kolko godina slusate o zaposljavanju u toj opstni? Sta je otvoreno?Pljuvanje po proslom nacelniku, a ni ovaj nista nije uradio. Izjavljuje da je za godinu dana samo uspio gradjevinsku i upotrebnu dozvolu uraditi za poslovnu zonu. Za 365 dana on uradio samo to. Ma nije uradio ni to. Nema izdate upotrebne dozvole. Da ima sve bi radilo.

  2. Ako to bude kao sto se suska, da ce svako domacinstvo placati prikljucak 1600KM onda se vidi kuda to sve ide. Neko ce sebi sve te pare strpati u dzep, kao sto su domacinstva u proslosti finansirala drzavne projekte, struja , voda ,asfalt.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *