"Srbi za Srbe" u Doboju organizuju humanitarni "Kviz iz bloka" - Glas Regije

„Srbi za Srbe“ u Doboju organizuju humanitarni „Kviz iz bloka“

Nije učitano

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ koja za cilj ima pomoć socijalno ugroženim višečlašnim srpskim porodicama širom Balkana organizuje humanitarni događaj „Кviz iz bloka“ u Doboju.

„Кviz se održava u subotu sa početkom od 17 časova u kafe baru „Hemingway“ u ulici Vojvode Mišić 54. Učećšće u kvizu je 20 КM po ekipi. Maksimalan broj igrača u ekipi je četiri, a više informacija možete dobiti na broj 064 41 55 574″, saopštili su organizatori.

„Кviz se sastoji od devet kategorija (sport, film, muzika, politika, istorija, geografija, nauka, književnost i religija ili nešto opšte) i po pet pitanja u svakoj kategoriji. Odgovori se upisuju na papir koji će biti dodijeljen svakoj od ekipa. Pitanja će se čitati jedno po jedno i svaka ekipa imaće dovoljno vremena da upiše svoj odgovor. Nakon 3. i 6. kategorije pravi se presjek stanja, da bi se vidjelo kako koja ekipa napreduje. Za svaki tačan odgovor, ekipa dobija jedan poen. Naravno, zabranjeno je koristiti mobilne telefone.“, dodaje se u saopštenju.

„Humanitarna organizacija Srbi za Srbe pokrenula je od 1. januara 2018. godine svoj humanitarni broj 17763 u Republici Srpskoj i Federaciji Bosne i Hercegovine. Pozivom iz fiksne ili mobilne mreže na humanitarni broj 17763 donatori prilažu 2 konvertabilne marke za pomoć socijalno ugroženim i višečlanim porodicama na prostoru Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine.“, navode iz organizacije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *