SPASAO ŽIVOT NA ROĐENDAN: Hrabri policajac u Derventi odgovorio ženu od skoka u rijeku - Glas Regije

SPASAO ŽIVOT NA ROĐENDAN: Hrabri policajac u Derventi odgovorio ženu od skoka u rijeku

Nije učitano

Foto: PU Doboj

Policajac Slobodan Kovačević danas je, na svoj rođendan, spasao život ženi koja se pokušala ubiti u Derventi, piše Srpskainfo.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez je rekla da se sve desilo danas oko 12.15 časova, na Starom mostu u Derventi.

– Dežurnom kriminalističkom tehničaru Policijske stanice Derventa u blizini Starog mosta u Derventi, obratio se građanin koji mu je saopštio da se na mostu nalazi nepoznata žena koja najvjerovatnije ima namjeru da skoči u rijeku Ukrinu i da izvrši samoubistvo. Policijac se trčeći uputio ka licu mjesta, gdje je opreznim postupanjem zadobio povjerenje  B.J. iz Dervente nakon čega je istoj pomogao da bezbjedno pređe na unutrašnju stranu mosta – rekla je Kerkezova.

Ženi  je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Derventa, odakle je isto prevezeno u dobojsku bolnicu.

Kako nezvanično saznajemo, žena je prešla ogradu mosta i doslovno sekunde su je dijelile da skoči u rijeku.

– Policajac Kovačević je došao u zadnji trenutak i uhvatio je ženu, zagrlio je i prebacio na drugu stranu mosta – pojašnjava naš sagovornik, koji dodaje da je baš danas ovom policajcu rođendan.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj tokom ove godine, spriječili su tri samoubistva. Osim navedenog događaja, u mjestu Novo Selo, područje opštine Brod, spriječeno je samoubistvo vješanjem dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške i u mjestu Karanovac, područje opštine Petrovo spriječeno je samoubistvo četrdesetosomogodišnjakinje iz Petrova, koja je imala namjeru da izvrši samoubistvo na željezničkoj pruzi, a potom u rijeci Spreči.

Takođe, 29. marta jedan građanin iz Modriče je spriječio samoubistvo u ulici Riste Mikičića u tom gradu.

(IZVOR: Srpskainfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *