SNSD IZGUBIO ODBORNIČKI KLUB: Radulović poručio Banjaluci i Bijeljini da je Modriča oslobođena - Glas Regije

SNSD IZGUBIO ODBORNIČKI KLUB: Radulović poručio Banjaluci i Bijeljini da je Modriča oslobođena

Nije učitano

Dvojica odbornika SNSD u Modriči napustili su ovu stranku, čime je ova stranka izgubila klub u lokalnom parlamentu.

Potvrdio je ovo načelnik opštine Modriča, Jovica Radulović koji kaže da od juče SNSD u Modriči nema više odbornički klub jer su u Skupštini opštine Modriča ostala samo dva njihova odbornika, nakon što su druga dva prešla u nezavisne odbornike.

– Time je u potpunosti završena šesnaestogodišnja vladavina SNSD u Modriči koja je opustošila grad i raselila stanovništvo. Mi u Modriči smo pokazali da gdje god SNSD nema kontakt sa javnim novcem i pozicijama, nestaje i gasi se. Poručujemo i Bijeljini i Banjaluci da je Modriča slobodna i da će se plamen slobode razgoriti i u svih krajevima Republike Srpske – poručio je Radulović.

Načelnik Modriče je saopštio da mu je drago što ovu poruku može poslati javnosti baš u sedmici kada se u Banjaluci organizuju protesti protiv svih afera koje je vlast na čelu sa SNSD počinila poslednjih nekoliko mjeseci.

– Ukoliko pokleknemo i dopustiimo da se ugasi signal BN televizije, pitanje je šta je sledeće i na koji način će režim raditi da disciplinuje sve one koji ne misle kao vođa režima – kaže Radulović.

On je pozvao sve građane da dođu na mirne proteste opozicije u subotu, 2. oktobra 2021. godine i daju podršku slobodi medija koja je jedna od brana demokratije.

(IZVOR: Srpskainfo)

2 komentara na “SNSD IZGUBIO ODBORNIČKI KLUB: Radulović poručio Banjaluci i Bijeljini da je Modriča oslobođena

  1. Odakle ti ispade, u čije ime govoriš i zalijećeš se. Povuci ručnu. Vlast je gadna stvar. Sveži kravatu i krkanluči, goji se. Ilupetaj. Te stvari su preozbiljne, polako, možda nemaš podršku za takve konstatacije

  2. Jesi li ti sds? Onda je sve jasno. Vi ste sa hdz i sda i započeli rat, nepismeni ološ iz sds je harao tokom rata. I šta još hoćete. Čuj, Modriča oslobođena od Dodika!!!!
    Dodik jedini u RS ima muda i vuče naprijed kao konj. Jedini ima muda Bakiru i strancima stati na put i reći ono što treba.
    Prema tome. Nemojte zabaravati narod

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *