SIGURNO JE DUŽE BILA TU: Žena spavala sa bebom u spavaćoj sobi kada je ujeo smuk - Glas Regije

SIGURNO JE DUŽE BILA TU: Žena spavala sa bebom u spavaćoj sobi kada je ujeo smuk

Nije učitano

Dvadesettrogodišnju T. S. iz sela Draškovac kod Leskovca, juče je oko osam sati ujutru, dok je spavala sa bebom u spavaćoj sobi ujeo smuk, koji se uvukao ispod kreveta.

Beba je spavala sa mnom na krevetu, bolje mene što je ujela nego nju, a u kući su bile moje dvije kćerke od četiri i šest godina. Vjerovatno je ušla kroz stepenice, jer u toj spavaćoj sobi nemam direktno prozor koji je bio otvoren, tako da je sigurno ušla kroz ulazna vrata. Niko je nije primjetio, ali je sigurno da je duže bila tu, pošto sam ja već nedjelju dana čula neko lupkanje i šuškanje po sobi, ali nisam pretpostavila da je zmija u pitanju. To mi ni na kraj pameti nije bilo – priča za Jugmediu ova mlada mama koja je i dalje vidno potrešena i uplašena.

Ujed je primetila kada je počela da je boli i da joj otiče ruka, odmah je obavijestila “Zoo planetu” i Hitnu pomoć, koji su uhvatili zmiju i odveli je, a leskovačka Hitna joj je pružila pomoć na licu mjesta.

– Došla je Hitna pomoć iz Leskovca, isprali ranu i htjeli su da me vode odmah na Infektivnu, ali ja nisam bila tada u mogućnosti jer nisam imala djecu gdje da ostavim, pa kad su došli moji s posla, odveli su me u Doljevac, a zatim za Niš, dali su mi infuzije, injekcije i tetanus. Sinoć sam do 23.30 bila na Infektivnoj klinici – dodaje žena.

Djeca još ne smiju da uđu u sobu

Ona je ovim putem željela da svima ispriča šta joj se dogodilo, kako bi apelovala na sve da gledaju i provjeravaju svoje kuće jer je ovo velika trauma i za nju i za djecu, koja još uvijek ne smiju da uđu u sobu iako im stalno govori da zmija više nije tu.

U Srbiji postoji deset vrsta zmija, od kojih su tri otrovnice, a ostale iz porodice smukova, prenosi Telegraf.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *