SDS PORUČUJE DOBOJLIJAMA: "Spremni smo da zaštitimo volju građana" - Glas Regije

SDS PORUČUJE DOBOJLIJAMA: „Spremni smo da zaštitimo volju građana“

Nije učitano

Doboj je danas prepoznat kao grad slučaj zbog brojih afera. Dobojlije ne zaslužuju takvo predstavljanje.

Rekao je to Milan Kasapović, predstavnik SDS iz Teslića, na konferenciji za novinare u Doboju.

– Doboj se danas širom Srpske prepoznaje kao grad slučaj za koji su vezane mnoge afere, malverzacije, od izbornih prevara, kupovine poslanika i odbornika. To daje negativnu sliku o Doboju što građani tog grada ne zaslužuju. SDS je spreman da zaštiti volju građana – poručio je Kasapović.

Milan Petrović, predsjednik OO SDS Prnjavor, pozvao je Dobojlije da ne podliježu pritiscima već da za svoju djecu biraju bolje.

– Molim Dobojlije da na osnovu svog razuma biraju bolje, da ne dozvoljavaju mešetarima da prekrajaju izbornu volju građana i tako utiču na budućnost svih nas – rekao je Petrović.

Dejan Milićević, član GO SDS  Doboj, podsjetio je da je deponija u tom gradu višedecenijski problem.

– Lokacija na ušću rijeke Spreče u Bosnu, par stotina metara od grada, predstavlja ekološku bombu. Predlažemo da se izmjesti i uradi po principu kao ona u Srbiji, da se uradi javno-privatno partnerstvo i tako riješi problem. Ne samo da bismo riješili problem deponije nego bismo imali i dobit – ističe Milićević.

Da djela govore više od praznih riječi, samog dizanja ruku u parlamentu i mnogo obećanja za široku masu, smatra Slavica Marković, predsjednica Aktiva žena SDS Doboj.

– Mnogi dobojski poslanici su preko noći promijenili svoje lične stavove i principe prešavši u protivnički tabor. Toliko o principijelnosti i poštovanju svojih glasača. Oni rade za plate o kojima mnoge Dobojlije mogu samo da sanjaju. Za stvari kao što su voda i putevi, koje bi ljudi u 21. vijeku morali imati, oni zauzvrat traže glas – kaže ona.

IZVOR: Srpskainfo

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.