ŠAMAC: Premijerligaš ŽOK „Crvena Zvijezda“ iz Obudovca potpisali ugovore sa sponzorima - Glas Regije

ŠAMAC: Premijerligaš ŽOK „Crvena Zvijezda“ iz Obudovca potpisali ugovore sa sponzorima

Nije učitano

U Domu kulture „Milan Jelić“ u Obudovcu predsjednik ženskog odbojkaškog kluba „Crvena Zvijezda“ Radovan Zoranović potpisao je sponzorske Ugovore sa generalnim sponzorom opštinom Šamac i još 40 sponzora koji će ih podržavati u njihovom dalјem radu, a ovu aktivnost oko sponzorstva nastavlјaju i dalјe.

Radovan Zoranović predsjednik ŽOK „Crvena Zvijezda“ Obudovac kaže da su se nakon istorijskog uspjeha kluba i plasmana  u premijer ligu BiH potrudili da ekipu osnaže u igračkom i stručnom smislu.

„Danas smo organizovali sponzorski pult da animiramo dio privrednika sa šamačkog područja i okoline s obzirom da nam je potrebna finansijska podrška. Nadam se da ćemo na obostrano zadovolјstvo doći do još bolјih rezultata“, kaže Zoranović.

Trener ŽOK „Crvena Zvijezda“ Milenko Perušinović ističe da je ovaj klub nakon što je ostvario plasman u premijer ligu BiH išao u smjeru pojačavanja ekipe, te su u skladu sa mogućnostima koje klub ima uspjeli da dovedu četiri igračice koje su osnažile ekipu.

„Prethodni period smo proveli pripremajući se za Premijer ligu BiH obzirom da počinjemo 8. oktobra. Imamo još nekolio dana, a u fazi smo odigravanja pripremnih utakmica i potrudićemo se da spremni dočekamo prvo kolo, da budemo konkurentni onome što smo postavili za cilј, a to je opstanak u premijer ligi BiH“, kaže Perušinović.

Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević je potpisao Ugovor rekavši da su danas ovdje tri mjeseca nakon istorijske pobjede da potpišu ugovor kako bi ovaj klub nastavio ozbilјne istorijske korake u vremenu koje dolazi, a to je učešće u premijer ligi BiH.

Nije učitano

On se zahvalio stručnom štabu koji je upotpunio ekipu rukovdstva kluba, svim sponzorima koji su dali svoje učešće, te istakao da su u ova tri prethodna mjeseca obezbijedili neophodna finansijska sredstva za učešće kluba u premijer ligi BiH.

„Opština Šamac je i prethodnih godina bila generalni sponozor. Ove godine je to značajnije učešće, preko 60 odsto finansijskih sredstava za učešće u Premijer ligi za ovaj klub daće Opština. Raduje me da će igračice igrati u premijer ligi BiH u sali u Šamcu gdje smo obezbijedili uslove izdvajajući 10.000 KM za opremanje sale kako bi se tamo odigravale utakmice Premijer lige“, kaže Milićević dodajući da su se potrudili da obezbjede sve uslove da ovaj klub što doslјednije predstavlјa Obudovac i Šamac.

Kapiten ŽOK „Crvena Zvijezda“ Ljubica Šarkanović ističe da se nada da će opravdati ulazak u Premijer ligu BiH i da će ostvariti rezultate i opstanak u Premijer ligi, jer su spremne za nju.

Nova igračica kluba Nina Vidaković  zahvalila se Klubu i saigračicama na dobrodošlici, te istakla da će klub sa svojom spremnošću pokazati da su dostojni da ostanu u super ligi BiH.

Svetlana Pavlović/GlasRegije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *