RACIJE U DOBOJU I MODRIČI: Tokom vikenda uhapšeno više osoba - Glas Regije

RACIJE U DOBOJU I MODRIČI: Tokom vikenda uhapšeno više osoba

Nije učitano

FOTO: Pixabay.com

U racijama koje su proteklog vikenda vršene u ugostiteljskim objektima u Modriči i Doboju uhapšeno je više osoba.

„Policijski službenici Policijske stanice Modriča i Jedinice žandarmerije Policijske uprave Doboj, 17/18.09.2021. godine, izvršili su raciju u jednom ugostiteljskom objektu u Modriči, prilikom čega su izvršenim pregledom kod lica inicijala Ž.S. sa područja opštine Modriča, pronašli i oduzeli manju količinu bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“.“, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

„Ovom prilikom lišili su slobode lice inicijala D.N. iz Modriče zbog počinjenog prekršaja iz člana 24. (Ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske Takođe, lišili su slobode i lice inicijala D.Š. iz Modriče, zbog počinjenog prekršaja iz člana 24. (Ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.“, dodaje se u saopštenju.

„Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 18.09.2021. godine, izvršili su raciju u jednom ugostiteljskom objektu na području grada Doboja, prilikom čega su lišili slobode lice inicijala К.B. sa područja grada Doboja, zbog počinjenih prekršaja iz člana 7. (Svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje) i člana 24. (Ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.“, saopšteno je iz PU Doboj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *