Poziv za nove članice i članove Omladinske banke Teslić - Glas Regije

Poziv za nove članice i članove Omladinske banke Teslić

Nije učitano

Ako imaš od 17 do 30 godina i želiš kroz volonterski rad doprinijeti svojoj zajednici, onda je ovo prava prilika za tebe – postani član odbora omladinske banke Teslić.

Opština Teslić potpisala je Memorandum o saradnji sa fondacijom Mozaik kao jubilarni pedeseti učesnik ovog programa, a u okviru završnice Godišnje konferencije Fondacije „Mozaik“ koja je okupila i načelnike i gradonačelnike, predstavnike partnerskih gradova i opština Fondacije Mozaik, članice i članove 49 Omladinskih banaka, preduzetnice i preduzetnike, mlade aktiviste te sve zainteresovane koji žele da doprinesu ekonomskom i društvenom razvoju zajednica.

Zajednički fond koji obezbjeđuju Mozaik i partnerska Opština Teslić u četvorogodišnjem periodu (2021-2024. godina) će iznositi 54.000 KM.
Slaven Jelić, načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Opštinske uprave Teslić navodi da je Opština Teslić potpisivanjem ovog memoranduma pokazala da su joj veoma bitni mladi ljudi.

„Sa ovim memorandumom mladi ljudi iz Teslića imaće prilike da realizuju svoje incijative, svoje projekte i zajedno sa Fondacijom „Mozaik“ i Opštinom Teslić kroz naredne četiri godine imaće na raspolaganju najmanje 54.000 KM i drago mi je što je ova incijativa pretvorena u realizaciju jer tako šaljemo poruku da je Opštinska uprava Teslić servis svim mladim ljudima i da mogu da računaju na podršku.“ – rekao je Jelić.

Cilj programa ovog tipa jeste unaprijediti kvalitet života u lokalnim zajednicama što je Opština Teslić u potpunosti podržala.

Link za prijavu:
https://www.lonac.pro/uclani-se-u-odbor-omladinske-banke-i-postani-dio-porodice-1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *