Policija u Petrovu i Doboju pronašla drogu - Glas Regije

Policija u Petrovu i Doboju pronašla drogu

Nije učitano

Foto: Ilustracija/Glas Regije

DOBOJ – Policija iz Petrovo je prilikom kontrole automobila „VW Polo” kojim je upravljalo lice inicijala M.B. iz Gračanice pronašla i oduzela marihuanu.

Kontrola je izvršena u subotu, a vozač automobila je prethodno odbio da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu zbog čega mu je izdat prekršajni nalog za počinjeni prekršaj iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Ovom prilikom je kod suvozača u navedenom vozilu, lica inicijala N.S. iz Gračanice, pronađena i oduzeta manja količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuana“.

Navedenom licu je uručen prekršajni nalog za počinjeni prekršaj iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Dobojska policija je istog dana prilikom kontrole putničkog automobila marke „Škoda” kojim je upravljalo lice inicijala R.O. sa područja opštine Doboj Istok pronašla tzv. „džoint“.

Vozač je prilikom kotrole odavao znakove da je pod dejstvom opojnih droga, a nakon što mu je ponuđeno da se podvrgne ispitivanju na opojne droge pomoću droga-testa on je to odbio.

Prilikom površinskog pregleda kod navedenog lica su pronađene i oduzete dvije ručno spravljene cigarete tzv. „džoint“. Navedenom licu je uručen prekršajni nalog za počinjeni prekršaj iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske i počinjeni prekršaj iz člana 220. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, saopšteno je iz PU Doboj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *