HUMANITARNI TURNIR U SRIJEDU: "Trojka iz bloka" po prvi put u Doboju - Glas Regije

HUMANITARNI TURNIR U SRIJEDU: „Trojka iz bloka“ po prvi put u Doboju

Nije učitano

„Humanitarna organizacija Srbi za Srbe upućuje Vam poziv da podržite predstojeći humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka“, koji će se po prvi put održati u Doboju, u srijedu 4. avgusta sa početkom u 18 časova na košarkaškim terenima „Ognjen Кuzmić“ u naselju Pijeskovi. Učešće na turniru iznosi 5 konvertibilnih maraka.“, saopšteno je iz ove humanitarne organizacije.

Trojka iz bloka je sportsko-humanitarni projekat Humanitarne organizacije Srbi za Srbe čija je misija da pomaže socijalno-ugrožene višedjetne porodice kroz turnire u brzom šutiranju trojki u gradovima širom svijeta. Projekat koji je pokrenut 2012. godine uz podršku Кošarkaškog saveza Srbije i Republike Srpske, košarkaških klubova i još mnogo sportskih klubova i sportista, postao je ubrzo svjetski poznat spektakl koji se košarkom bori protiv siromaštva.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe do sada je prikupila preko šest miliona konvertibilnih maraka donacija i obezbijedila pomoć za preko 2.700 porodica koje broje više od 13.500 djece, od kojih su mnoge dobile siguran krov nad glavom, kupatila, mašine za rad, pokućstvo, bijelu tehniku, domaće životinje za uzgoj i drugu neophodnu pomoć.

„U okviru projekta Trojka iz bloka borili smo se zajedno sa našim ponosnim sponzorima, prijateljima i sportistima i u proteklih sedam godina od početka projekta, postigli smo značajne uspjehe, odnosno 969.392 evra prikupljene pomoći više od 1.000 humanitarnih događaja održano je širom Republike Srpske, Srbije i svijeta, a preko 40.000 ljudi svih generacija je učestvovalo na turnirima.“, ističe se u saopštenju.

„Ovim putem Vas pozivamo da budete jedan od učesnika turnira. Sav prihod od sponzorstava, kao i od kotizacija za učešće na turniru i pojedinačnih donacija koje će biti omogućene tokom trajanja turnira, namjenjen je za pomoć porodici Кokić iz Podnovlja. Bilo da se odlučite za sponzorstvo ili donaciju, a niste u prilici da prisustvujete spektaklu sredstava možete uplatiti na transakcioni račun Humanitarne organizacije Srbi za Srbe broj: 5620128130024158 otvoren kod NLB Banka a.d. Banja Luka, sa doznakom „Trojka iz bloka Doboj“. Takođe, podršku turniru možete dati i pozivom na humanitarni telefonski broj: 17763 (pozivi važe za MTEL, HT Eronet i BH Telekom mrežu) na koji način donirate dvije konvertibilne marke.“, dodaje se u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *