PAO U AKCIJI "PLANTAŽA 21": Motociklista kokain krio u kinder jajetu - Glas Regije

PAO U AKCIJI „PLANTAŽA 21“: Motociklista kokain krio u kinder jajetu

Nije učitano

Foto: Ilustracija

Policija je prilikom pretresa motocikliste A. G. (30) iz Broda pronašla manju količinu kokaina, koji je držao u kutiji kinder jajeta, dok su 34 grama marihuane pronašli kod dvije osobe koje su bile na poligonu dobojske osnovne škole.

A.G. je policija zasutavila u nedjelju u ulici Jovana Raškovica u opštini Brod, a u okviru akcije “Plantaža 21” koja je usmjerena na suzbijanje narkotika.

U Policijskoj upravi Doboj rekli su da su kod osumnjičenog pronašli kutiju kinder jajeta u kojoj se nalazilo 3,8 grama bijele materije koja podsjeća na kokain.

– A. G. je izjavio da drogu koristi za ličnu upotrebu čime je počinio prekršaj iz Zakona o proizvodnji opojnih droga Republike Srpske – kazali su u PU Doboj.

U okviru iste akcije policija je u subotu u dvorištu osnovne škole uhapsila S. M. (21) i K. K. (29) iz ovog grada nakon što su kod njih pronašli oko 34 grama marihuane, piše Avaz.

– Kod S. M. pronađena je plastična vrećica sa oko 20 grama marihuane i metalna drobilica, dok je kod K. K. pronadena vrećica sa oko pet grama marihuane i kutija od cigareta u kojoj se nalazila osušena biljna materija koja asocira na marihuanu težine oko devet grama – rekli su u PU Doboj.

Osim pomenutih aktivnosti na osnovu naređenja Osnovnog suda u Doboju pretresena je kuća i drugi objekti koje koristi S. M. gdje su pronašli 29 sjemenski indijske konoplje.

(IZVOR: Srpskainfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *