OLIVERA NEDIĆ PORUČILA: Neću za sto sa ljudima koji guše slobodu govora i pristupa informacijama u najvišem zakonodavnom tijelu - Glas Regije

OLIVERA NEDIĆ PORUČILA: Neću za sto sa ljudima koji guše slobodu govora i pristupa informacijama u najvišem zakonodavnom tijelu

Nije učitano

Sastanku sa arhijerejskim namjesnikom dobojskim Mirkom Nikolićem, a koji se organizuje u skladu sa inicijativom Njegovog preosveštenstva episkopa zvorničko-tuzlanskog Fotija povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, nije se odazvala predsjednik dobojskog Odbora PDP-a Olivera Nedić, piše DobojskiInfo.

Dobojski Info pitao je Oliveru Nedić zašto se nije odazvala sastanku i njen odgovor prenosimo u cijelosti:

„Pozvana sam na sastanak koji je organizovan od strane predstavnika SPC i našeg protonamjesnika Mirka Nikolića, a uključuje sve predsjednike političkih partija u Doboju, međutim sastanku nisam prisustvovala.

Prvi put kada mi je poziv upućen, imala sam Koronu i bila u izolaciji, a ovaj put odluku sam donijela samostalno i svoj stav obrazložila organizatoru.

Poštujem arhijerejskog namjesnika dobojskog Mirka Nikolića i sve predstavnike crkvene zajednice, vjerujem u njihovu dobru namjeru i zahvalna sam im što pokušavaju dati nadu ovoj zajednici ali naprosto u ovom sastavu koji sjedi za tim stolom, u većini, ne vidim mogućnost da se dobre namjere predstavnika naše Crkve realizuju.

Tu sjede ljudi koji guše slobodu govora i pristupa informacijama u najvišem zakonodavnom tijelu na lokalnom nivou – Skupštini grada Doboja, onemogućavaju da se sjednica Skupštine emituje u živom prenosu i da tako građani ovog grada saznaju šta se u njihovo ime a na njihovu štetu donosi.

Ja ću svoje stavove iznijeti na organima stranke kojom predsjedavam u Doboju, poštovaću mišljenje većine, jer ja nisam tu da namećem svoje mišljenje drugima, te ću u skladu sa stavom većine donijeti odluku o mom daljem postupanju u ovom slučaju.“

(IZVOR: DobojskiInfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *