Modričanin postavio bodljikavu žicu na put - sugrađanin zadobio povrede vozeći četvorotočkaša - Glas Regije

Modričanin postavio bodljikavu žicu na put – sugrađanin zadobio povrede vozeći četvorotočkaša

Nije učitano

Foto: Ilustracija/Glas Regije

MODRIČA – Policija je juče identifikovala lice inicijala P.S. sa područja opštine Modriča, za koje postoji osnov sumnje da je u prethodnih nekoliko dana u mjestu Riječani Gornji postavilo bodljikavu žicu preko lokalnog puta, na koju je četvorotočkašem naišlo lice inicijala S.M. iz Modriče, koje je tom prilikom zadobilo laške tjelesne povrede.

„Za navedeno lice inicijala P.S. postoji osnov sumnje da je postavilo bodljikavu žicu na put iz revolta zbog učestalog oštećenja njegove imovine i imovine  drugih građana (zasijane njive, rastjerivanje i plašenje stoke, vožnje kroz voćnjake i slično) od strane lica koja rekreativno upravaljaju navedenim vozilima.“, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

„Policijskoj stanici Modriča, 23.05.2021. godine, prijavljeno je da je lice inicijala S.M. iz Modriče vozeći „četverotočkaš“ naišlo na bodljikavu žicu koja je bila vezana preko puta za dva drveta, u koju se uplelo te zadobio lakše tjelesne povrede u predjelu lica i ruke.“, dodaje se u saopštenju.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča.

Protiv lica inicijala P.S. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Izazivanje opšte opasnosti“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *