"MLADA EKIPA SE UIGRAVA": Rudanka očekuje još bolje rezultate - Glas Regije

„MLADA EKIPA SE UIGRAVA“: Rudanka očekuje još bolje rezultate

Nije učitano

Fudbaleri Rudanke na zagrijavanju u Kožuhama

Tvrda igra i dobri rezultati na domaćem terenu, te loši rezultati na gostujućim utakmicama ono su što karakteriše početak sezone za fudbalere Rudanke koji se takmiče u Regionalnoj ligi – grupa Centar.

Nakon uvodnih poraza od Borca iz Bosanskih Lužana i Skugrića, fudbaleri sa „Plinare“ su u naredna četiri kola upisali dvije pobjede, remi i poraz na gostovanju u Kožuhama čime su osvojili sedam bodova u prvih šest kola.

Jedan od najboljih pojedinaca u ekipi Rudanke je igrač sredine terena Igor Đurić koji je odigrao pet utakmica i tresao mreže u pobjedama nad Vranjakom i Hajdukom iz Batkuše, te u remiju protiv Minerala iz Banja Vrućice.

– Igramo sa znatno podmlađenom ekipom i zbog toga moramo biti zadovoljni početkom sezone. Veoma su bitne dvije pobjede i remi koje smo ostvarili na našem terenu. Ekipa se još uigrava i siguran sam da će rezultati vremenom biti još bolji – kaže Đurić u izjavi za naš portal.

Nije učitano
Foto: FK Rudanka

Kada su u pitanju naredne utakmice, Đurić ne krije optimizam.

– Slijedi nam vrlo teško gostovanje u Dugom Polju, a zatim nam u goste dolazi ekipa Ozrena iz Petrova koja je uvijek neugodan protivnik. Vjerujem da i u Dugom Polju možemo ostvariti povoljan rezultat, a protiv Ozrena imamo prednost domaćeg terena i naše publike. U narednim utakmicama bismo se trebali učvrstiti u srednjem dijelu tabele i obezbijediti sebi mirniji proljećni dio sezone – ističe Đurić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *