IZ GOK "SLOGA" DOBOJ SAOPŠTILI: Pokušaji reketiranja neće nas pokolebati - Glas Regije

IZ GOK „SLOGA“ DOBOJ SAOPŠTILI: Pokušaji reketiranja neće nas pokolebati

Nije učitano

Na adresu našeg portala stiglo je saopštenje Gradskog odbojkaškog kluba „Sloga“ iz Doboja, koje potpisuje predsjednik skupštine ovog sportskog kolektiva, Dragan Prodić. Saopštenje prenosimo u cjelosti:

„Кao predsjednik skupštine gradskog odbojkaškog kluba „Sloga“ i član inicijativnog odbora za osnivanje istog, osjećam prije svega moralnu obavezu da reagujem na konstantne provokacije od strane takozvane „zooom televizije.

Ovim takođe želim obavijestiti članove i prijatelje našeg kluba, a i javnost da je gradski odbojkaški klub „Sloga“ osnovan isključivo iz želje da pomogne razvoj odbojke u gradu Doboju i da trenutno ima oko 170 članova koji već na početku sezone daju zapažene rezultate sa svojim takmičarskim selekcijama.

Takođe moram naglasiti da je za kratko vrijeme od osnivanja urađeno veoma mnogo u smislu opremanja kluba (sportska oprema, termini za trninge, stručan trenerski kadar i slično), a za sve to su zaslužni članovi uprave kluba u kojoj je, između ostalih i Sanja Vilić. Članovi uprave kluba su svojim isključivo volonterskim radom, doprinijeli da to bude tako.

Sam naziv kluba govori o opredjeljenju da klub baštini tradiciju OК „Sloga“ Doboj koji je osnovan u našem gradu šezdesetih godina prošlog vijeka. Naš klub je hram sporta i otvoren je za svu djecu i omladinu grada Doboja i okoline bez obzira na vjersku, nacionalnu i bilo koju drugu pripadnost.

Кada je riječ o finansiranju kluba, srećni smo što je gradska uprava prepoznala iskrene namjere osnivača i finansijski podržala kompletan projekat.

Pored toga, ne mogu da ne izrazim veliko zadovoljstvo što u našem gradu posluju i društveno odgovorni privredni subjekti koji su takođe podržali naše napore da obezbijedimo sve što je potrebno za funkcionisanje kluba.

Mnogi od njih imaju svoju djecu, unuke i rođake u klubu, što nas dodatno obavezuje da budemo jedna velika porodica.

Na kraju bih morao naglasiti da nas ovaj sramni pokušaj reketiranja gradskog odbojkaškog kluba “Sloga“ od strane morbidne „fejsbuk“ kreacije koja sebe naziva „zooom televizija“ neće pokolebati, te da ćemo nastaviti sa radom i saradnjom sa svima koji doprinose razvoju kluba.

Кao uprava smo ponosni na našeg člana Sanju Vulić jer je pokazala da je iskrena i požrtvovana osoba i takva je do sada bila stub uprave kluba, a tako će i ostati.

Mi ćemo nastaviti raditi svoj posao kao i do sada, a rezultati naših takmičarskih selekcija i prepune tribine vjerne publike koja nas prati će govoriti umjesto nas.

GOК „SLOGA“ DOBOJ

DRAGAN PRODIĆ, PREDSJEDNIК SКUPŠTINE“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *