I NAČELNIK PRATIO ISTORIJSKI USPJEH: Ukrina iz Čečave osvojila RFL "Centar" - Glas Regije

I NAČELNIK PRATIO ISTORIJSKI USPJEH: Ukrina iz Čečave osvojila RFL „Centar“

Nije učitano

Foto: Facebook/Milan Miličević

Fudbalski klub „Ukrina“ iz Čečave postigao je istorijski uspjeh osvajanjem titule prvaka Regionalne lige FS RS Centar i plasmanom u Drugu ligu Republike Srpske. Time je nastavljen niz uspjeha ovog kluba koji se prije jedne sezone plasirao u treću ligu iz četvrte. FK „Ukrina“ Čečava se tako pridružila FK „Proleter“ Teslić u Drugoj ligi, saopšteno je na fejsbuk stranici načelnika Teslića Milana Miličevića.

Titulu prvaka Regionalne lige FS RS Centar „Ukrina“ je ovjerila pobjedom od 5:2 nad ekipom Ozrena iz Petrova. Fudbalerima kluba iz Čečave šampionski pehar je uručio predsjednik Područnog fudbalskog saveza Doboj Petar Jelić.

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević je prisutvovao ovoj sportskoj manifestaciji i čestitao FK „Ukrina“ na zaista velikom podvigu.

Nije učitano
Foto: Facebook/Milan Miličević

„Danas u Čečavi svjedočimo izuzetnom uspjehu jednog lokalnog kluba i zaista je prijatno biti u Čečavi. Ono što naročito fascinira je da se grupa entuzijasta koji su spremni da ulože svoje slobodno vrijeme, svoj trud, rad i novac – uspjela izboriti za ovaj klub i za ovaj teren koji fantastično izgleda. Na svakom koraku se vidi da je tu došla ljudska ruka i da je na tome radila. To je ono što je fascinantno i to je dobra poruka svima drugima da isto tako rade“, rekao je Miličević.

On je dodao da je ponosan na to što je „Ukrina“ izborila plasman u Drugu ligu, te da će opština Teslić kao i do sada, na prijedlog Stručnog savjeta za sport, finansijski podržati ovaj uspješni klub.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *