Dobojlija Dragan Stjepanović juniorski šampion Srbije - Glas Regije

Dobojlija Dragan Stjepanović juniorski šampion Srbije

Nije učitano

Nakon dvodnevnog boravka i takmičenja na KARATE PRVENSTVU SRBIJE u gradu JagodinI, takmičarI Karate kluba ’’Vila’’ su se vratili u Doboj sa pomalo neočekivanim uspjehom. Na ovogodišnjem prvenstvu učešće su uzela 43 kluba sa 609 takmičara pa se zbog velike masovnosti takmičenje odvijalo na 6 borilišta.  Na proteklo  ’’Prvenstvo Srbije u karateu’’ iz Karate kluba ’’Vila’’ plasiralo se osam takmičara, ali je na takmičenje putovalo sedmoro takmičara kluba pošto je jedan plasirani zbog zdravstvenih razloga izostao.

Na takmičenje sa trenerom Svetislavom Kuzmićem putovali su sledeći takmičari: Nikola Starčević, Katarina Kuzmić, Meliha Makarević, Dragan Stjepanović, Lazar Kuzmić, Mladen Tomić i Dijana Starčević.

Najuspješniji pojedinac iz ekipe Karate kluba ’’Vila’’ bio je Dragan Stjepanović koji je osvajanjem prvog mjesta i zlatne medalje ponio titulu šampiona Srbije za 2021.godinu, u srednjoj kategoriji za juniore.  Osim titule u pojedinačnoj konkurenciji Dragan je kao posuđeni takmičar popunio ekipu KK ’’Titel’’ te i u ekipnoj konkurenciji osvojio srebrnu medalju.  Na kraju takmičenja je proglašen za najuspješnijeg juniora na ovogodišnjem Prvenstvu Srbije.

Nije učitano

Svi članovi ekipe su prošli prvi krug takmičenja a medalje za na Prvenstvu Srbije su osvojili sledeći takmičari:

Dragan Stjepanović,  zlatnu medalju u borbama pojedinačne i

                                   srebrnu u borbama ekipne konkurencije za juniore,

Dijana Starčević, srebrnu medalju u borbama srednje ketegorije za juniorke,

Katarina Kuzmić, srebrna medalja u borbama srednje kategorije za starije pionirke,

Nikola Starčević, bronzana medalja u borbama lake kategorijie muških nada ,

Meliha Makarević, bronzana medalja u borbama teške kategorije za kadetkinje,

Mladen Tomić, bronzana medalja u borbama teške kategorije za juniore.    

Ovim prvenstvom privedena je kraju prva takmičarska polusezona za 2021.godinu, koja je uz velike poteškoće i prekide trenažnog procesa zbog Korona virusa ipak bila krunisana odličnim uspjesima takmičara Karate kluba ’’Vila’’ a zahvaljujući požrtvanosti  svih trenera i takmičara kluba.

GlasRegije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *