Humanisti pomažu u borbi protiv virusa korona u Šamcu - Glas Regije

Humanisti pomažu u borbi protiv virusa korona u Šamcu

Nije učitano

FOTO: Opština Šamac

ŠAMAC – U okviru prevencije i zaštite od virusa korona humani ljudi iz Šamca i okoline, kao i do sada, pokazuju svoju solidarnost na djelu, saopšteno je na zvaničnoj internet stranici opštine Šamac.

Svoju humanost pokazali su i pritekli u pomoć Apoteka “Petković“ koja je donirala zaštitna odijela, rukavice i kape kao i Mikrokreditna organizacija „Eki“ koja je donirala medicinska sredstva u vrijednosti 1200 КM.

„Naše komšije i prijatelji iz Gradačca koji su svoju humanost dokazali i prije, preduzeće „Belamionix“, donirali su rukavice.“, dodaje se u saopštenju.

Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević ovom prilikom se zahvalio na donacijama svim humanim ljudima, te izrazio nadu da će ovim primjerom humanosti podstaći i druge da se uključe i da zajednički što bezbolnije prevaziđemo trenutnu situaciju izazvanu korona virusom.

On je podsjetio da se donacijom pomaže svim građanima opštine Šamac, a posebno onima kojima je to neophodno.

„Ovo je primjer kako društveno odgovorne ustanove žele da budu primjer kako svi mogu da doprinesu svojoj i komšijskoj lokalnoj zajednici, naročito u teškim vremenima“, kaže Milićević.

(IZVOR: Opština Šamac)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *