Horoskop za subotu, 20. mart - Glas Regije

Horoskop za subotu, 20. mart

Nije učitano

Foto: Pixabay.com

Ovan
POSAO: Možda vam se ne dopada nečije ponašanje, ali ne možete da promijenite osnovne uslove ili određena pravila koja diktiraju vaši saradnici. Nemojte trošiti svoju dragocjenu energiju na situacije koje prolaze nedovoljno zapaženo na poslovnoj sceni.
LJUBAV: Osjećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju.
ZDRAVLJE: Trenutni položaj Mjeseca utiče na vašu hipersenzitivnost.

Bik
POSAO: Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namjere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rješenja. Nečije ideje zvuče mnogo interesantnije u momentu dok se slušaju nego kada počinju da se sprovode u djelo.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom ne postižete uvijek u potpunosti željeni efekat. Dešava se da češće uzaludno glumite nezainteresovanost za određene događaje.
ZDRAVLJE: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

Blizanci
POSAO: Vaš poslovni neuspjeh objektivno ne predstavlja veliki gubitak pa zato odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim mjerama. Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom čini vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Rak
POSAO: Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju kao dobar putokaz.
LJUBAV: Nema razloga da vjerujete u neki spontani rasplet događaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad prvi utisak ume lako da zavara.
ZDRAVLJE: Prijaće vam neka omiljena zabava i psiho-fizička relaksacija.

Lav
POSAO: Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte podcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Djelujete pomalo konfuzno pred saradnicima i zbog toga vaša objašnjenja ne zvuče dovoljno ubjedljivo.
LJUBAV: Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osjećanja kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Djevica
POSAO: Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamjernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti.
LJUBAV: Zadržite određenu mjeru opreza i mudrosti. Nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte naporne ili konfliktne situacije.

Vaga
POSAO: Možda vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da vas opterećuje ili da mijenja vaš prvobitni stav o poslovnoj saradnji. Prije ili kasnije, sve dođe na svoje pravo mjesto.
LJUBAV: Vama nedostaje strpljenje, a vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmjerite svoju pažnju više na sličnosti koje vas povezuju.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na način ishrane.

Škorpija
POSAO: Nove informacije realno djeluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promijeni.Velike ambicije ne treba da vas navedu na pogrešno ponašanje pred saradnicima.
LJUBAV: Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe. Važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

Strijelac
POSAO: Uporno insistirate na svojim namjerama i preduzimate određeni vid rizika u poslovnoj saradnji. Ako imate dobar predosjećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opažanja.
LJUBAV: U ljubavnom susretu je moguće mnogo toga dobrog učiniti. Nemojte dozvoliti da vašem partneru nedostaje inspiracija kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

Jarac
POSAO: Moguće je da neko kritikuje vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine. Budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savjet.
LJUBAV: U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija samo odlažete rješavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savjesti.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

Vodolija
POSAO: Djelujete pomalo nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni. Zbog loših procjena moguće su neke dodatne komplikacije koje dovode u pitanje nastavak zajedničke akcije.
LJUBAV: Postoji osoba koja vam poklanja iskrena osjećanja i emotivnu pažnju. Uživajte u zajedničkoj sreći koju možete da osjetite.
ZDRAVLJE: Djelujete napeto.

Ribe
POSAO: Moguće je da neko kritikuje vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine. Budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savjet.
LJUBAV: U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija samo odlažete rješavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savjesti.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

(IZVOR: Aura)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *