Horoskop za srijedu, 10. mart - Glas Regije

Horoskop za srijedu, 10. mart

Nije učitano

FOTO: Pixabay.com

Ovnovi skloni povredama i kokuzluku, Rakovima prija osama…

OVAN
POSAO: Privatne odluke snažno se odražavaju na vaš poslovni status. Ovnovima će ovaj dan obilježiti finansijsku krizu, koja će i vas natjerati da prihvatite i neke dopunske poslove. Prihvatite određeni stepen poslovnog rizika, kao osnovni uslov za dalje napredovanje i uvećanu zaradu.

LJUBAV: Jasno vam je da »trenutni ljubavni bljesak«, ne odslikava pravu sreću koju tražite. Nedostaje vam nečije razumijevanje, imate utisak kao da se udaljavate od jedne drage osobe. Trenutak je da iskreno progovorite ili da otvoreno preispitate zajedničke planove.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

BIK
POSAO: Borite se za veću samostalnost, međutim postoje otežavajuće okolnosti ukoliko napustite timski rad. Povremeno osjećate nedostatak koncentracije, ali to je samo prolazna faza. Neko će vas nagraditi za uloženi trud.
LJUBAV: Dolazi vrijeme za promjenu sudbine. Ako do sada niste bili zadovoljni nekim aspektima odnosa s partnerom, bilo bi dobro riješiti te nesporazume odmah, bez rastezanaja.
ZDRAVLJE: Odlično.

BLIZANCI

POSAO: Nove događaje na poslu tumačite kao neodobravanje vaših stavova od strane kolega. Ipak, strategija koju sprovodite donosi pozitivne rezultate. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa saradnicima. Važno je da sačuvate dobar međusobni odnos.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da neko remeti vaš odnos sa voljenom osobom. Između vas postoje razni nesporazumi, ali oni mogu da se prevaziđu uz dobru volju. Umjesto rasprave, iznenadite svog partnera pozivom na ljubavni dijalog.
ZDRAVLJE: Više mislite na sebe!

RAK
POSAO: Ovo je za vas danu kojem ćete dobro procjenjivati poslovne prilike. U skladu sa svojim potrebama, uspijevat ćete da se nametnete u situacijama kada se rješavaju značajni poslovni interesi.
LJUBAV: Prijatne emocije, znaci pažnje i nježnosti bit će prisutni. Prija vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život. Momenti romantike i uzavrelih strasti djeluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti.
ZDRAVLJE: Uhvatite dragocjene trenutke osame.

LAV

POSAO: Nema potrebe da oklijevate pred novim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobru procjenu. U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu, kao i da riješite neka imovinska ili investiciona pitanja.
LJUBAV: Ne možete da zanemarite svoje slabosti, koje imate prema određenoj osobi ili nekom vidu ličnog zadovoljstva. Partner očekuje vašu iskrenu privrženost i odobravanje. Važno je da se pravilno dopunjavate i da pratite zajednički korak.
ZDRAVLJE: Umor, sklonost prehladama, virozama i upalama.

DJEVICA

POSAO: Otvara vam se sjajna prilika za ubrzanim napredovanjem na različitim stranama. Imate potrebu da u potpunosti ostvarite svoje ciljeve ili interesovanja. Potrebno je da ispunite određene uslove kako biste ostavili dobar utisak na poslovne partnere.
LJUBAV: Buđenje seksualnih apetita kod nekih će potaknuti ljubavnu groznicu. Imate li partnera, ojačajte vašu erotsku povezanost. Slobodnjaci će omekšati svoju isključivost i opuštenije ulaziti u kontakte sa suprotnim spolom. Osigurajte više nježnosti i ljubavi u svom životu.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak

VAGA

POSAO: Prate vas različite poslovno-finansijske obaveze koje zahtijevaju veliki napor i dodatno angažovanje. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene razultate, primijenite poznata pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja. Svoju pažnju usmjerite na prioritetne ciljeve.
LJUBAV: U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i ljubavne avanture djeluju kao zamjena za neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim čarolijama, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja.
ZDRAVLJE: I umor zna da izazove agresivnost.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate dovoljno energije i interesovanja da poboljšate svoj poslovni status. Ali, uz dobru volju neophodno vam je dosta znanja i mudrosti. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju otvaraju mogućnost za novim oblicima saradnje ili za daljim profesionalnim usavršavanjem.
LJUBAV: Djelujete vrlo zanosno i energično pred bliskom osobom. Ponekad u velikom emotivnom zanosu mislite da je sve moguće. Osjećate pojačanu strast i želju da ostvarite harmoničan odnos. Svojom pojavom i stilom izražavanja umijete da šarmirate okolinu.
ZDRAVLJE: Ne zanemarujte bol!

STRIJELAC

POSAO: U ovom periodu od vas će se očekivati dodatno angažovanje u različitim poslovnim dešavanjima. U svemu tome remetit će vas nedostatak koncentracije. Novi događaji najavljuju važne promjene na poslovnoj sceni. Jasno definišete svoje poslovne interese!
LJUBAV: Uskladite svoj razum i osjećanja. Impulsivna reakcija može vas navesti na pogrešnu procjenu i ponašanje. Pogrešna orijentacija ostavlja posljedice na zajednički život. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje.
ZDRAVLJE: Probajte otputovati negdje.

JARAC
POSAO: Usavršite svoj stil izražavanja. Ponekad moć ubjeđivanja ima višestruki efekt. Važno je da završite sve veće obaveze. Tajna vašeg uspjeha krije se u preciznoj orijentaciji. Do izražaja dolazi vaša sposobnost dobrog zapažanja i vještina brzog prilagođavanja u novim uslovima.
LJUBAV: U rješavanju ljubavnih dilema dobra volja, nježnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na različite zamke zajedničkog života. Nemojte dozvoliti da vam promiču emotivna zadovoljstva. Ako ste slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na »ljubavne signale«.
ZDRAVLJE: Pojačana osjetljivost.

VODOLIJA
POSAO: Novi događaji na poslovnoj sceni vas brinu. Tražite efikasnija rješenja u poslovnom izražavanju. Saradnici vam zamjeraju na izvjesnoj samovolji prilikom donošenja poslovnih odluka. Odbijate da ih saslušate i najčešće se rukovodite ličnim procjenama.
LJUBAV: Neko u vama pokreće topla osjećanja i navodi vas na zajedničke planove. Imponuje vam saznanje da se nalazite na »meti« radoznalih pogleda ili u sferi nečijeg interesovanja. Slobodno izrazite svoja osjećanja i emotivne namjere.
ZDRAVLJE: Smanjite stres, on je krivac za nesanicu.

RIBE
POSAO: Naučite da podvučete jasnu crtu i da se zaštitite od loših utjecaja sa strane. Mudro rješenje je da zatražite nečiji savjet ili podršku. Krajem mjeseca, očekuje vas dobra prilika koja garantuje poslovno-finansijsku satisfakciju ili neki vid javnog priznanja.
LJUBAV: Nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, partner pokušava da vas uvjeri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor i dobronamjerni savjeti bliskih prijatelja dobro će vam doći. Privremeno udaljavanje od partnera izrodit će dobro rješenje.
ZDRAVLJE: Manjak vitamina je vaša vječita boljka.

(IZVOR: Aura)Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *