GAVRIĆ: PDP u Prnjavoru je osvježen novom energijom i vrijedno radi za dobrobit svoje opštine i sugrađana - Glas Regije

GAVRIĆ: PDP u Prnjavoru je osvježen novom energijom i vrijedno radi za dobrobit svoje opštine i sugrađana

Nije učitano

„PDP je u Prnjavoru prošao kroz turbulentan period, ali to je izrodilo dosta novih, kvalitetnih i iskrenih Prnjavorčana koji su se pridružili našoj stranci sa željom da rade za dobrobit svoje opštine i sugrađana.“, rekao je Stefan Gavrić, predsjednik Savjeta mladih Partije demokratskog progresa i član Predsjedništva ove stranke.

On je zajedno sa generalnim sekretarom mladih Zoranom Savanovićem i predsjednikom regionalnog odbora mladih Nikolom Rožićem posjetio opštinski odbor PDP-a u Prnjavoru gdje je razgovarano aktuelnoj političkoj situaciji u ovoj opštini i budućim aktivnostima ovog odbora.

Nije učitano

„U Prnjavoru je nastavljen talas promjena koji je u Republici Srpkoj započet na prošlim izborima. Načelnik opštine i SNSD su izgubili podršku skupštinske većine. Naš odbor predvođen Nevenkom Pančićem će sa puno energije i elana raditi za dobrobit svoje opštine i svih Prnjavorčana. U pripremi je niz aktivnosti za naredni period koje će biti od koristi Prnjavoru i njegovim stanovnicima. PDP-ov odbor jača i spreman je da bude među nosiocima promjena koje nas u čitavoj Republici Srpskoj očekuju na izborima naredne godine.“, ističe Gavrić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *