DOBOJ: Policajci svoje obroke podijelili djeci i položili ispit humanosti (FOTO) - Glas Regije

DOBOJ: Policajci svoje obroke podijelili djeci i položili ispit humanosti (FOTO)

Nije učitano

DOBOJ – Dobojski policajci podijelili su juče djeci iz Prijateljske kuće iz Doboja i jedne višečlane porodice iz Podnovlja svoje obroke i tako položili ispit humanosti.

„Tokom posjete Njegove svetosti patrijarha srpskog Porfirija Doboju i proslavljanja krsne slave Preobraženja Gospodnjeg, Srpska pravoslavna crkva je obezbjedila obroke za policijske službenike angažovane na obezbjeđenju, a koje su policijski službenici u duhu današnjeg dana odlučili proslijediti djeci“, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Doboj. 

Kako su dodali, ovaj dan bio je poseban pravoslavnim vjernicima grada Doboja, dobojske regije i cijele Republike Srpske, a sigurno i ovim mališanima kojima su danas policajci došli na vrata ovim neobičnim povodom.

Nije učitano

„Navedeni humani poduhvat policijskih službenika poklopio se i sa svjetskim danom humanosti, koji se 19. avgusta obilježava širom svijeta u cilju jačanja svijesti o važnosti humanitarnih aktivnosti“, naveli su u saopštenju i istakli da su „policajci iz Policijske uprave Doboj sigurno svoj ispit humanosti položili“.

„Policijski službenici naše Uprave su i početkom aprila ove godine povodom obilježavanja Dana policije Republike Srpske posjetili ovu Prijateljsku kuću iz Doboja, u kojoj Holanđanka Marliz Van Hofen 21 godinu brine o djeci bez roditeljskog staranja i s kojom su tom prilikom ostvarili izuzetno dobru saradnju“, zaključili su u saopštenju.

(IZVOR: Nezavisne)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *