DOBOJ: Održana prva redovna sjednica skupština grada - Glas Regije

DOBOJ: Održana prva redovna sjednica skupština grada

Nije učitano

Vladimir Marković zamjenik je gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića.Izabran je na prvoj redovnoj sjednici Skupštine grada Doboja,koja je održana u skladu sa propisanim epidemiološkim mjerama.Dobojski parlament dobio je još jednog potpredsjednika Skupštine grada,a imenovani su i v.d. načelniici gradskih odjeljenja.

Nakon blokade od šest mjeseci Skupština grada Doboja počela je sa radom.Upravo zbog blokade skupštinski materijal se nagomilavao zbog čega se na ovom dnevnom redu našlo 58 tačaka.Između ostalog imenovana je kompletna gradska administracija i Skupština grada.

Za drugog potpredsjednika Skupštine grada imenovan je Srećko Rekanović iz SNSD-a,dok je za zamjenika gradonačelnika Doboja imenovan Vladimir Marković,takođe kadar SNSD-a.Imenovani su i v.d. načelnici gradskih odjeljenja.

Sjednici je prisustvovalo 28 od ukupno 31 odbornika.Zasijedanju lokalnog paralemnta nisu prisustvovali ni graonačelnikovi saradnici,a sve kako bi se ispoštovale propisane epidemiološke mjere.Zbog pogoršane epidemiološke situacije smanjena je i minutaža za diskusiju,čime opozicija nije bila zadovoljna.

Mladen Lukić,Maida Ibrahimović,Boro Manjić i Davor Savić novi su v.d. načelnici odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti,izgradnju,obnovu i razvoj,poslove komunalne policije i stambeno komunalne poslove,dok će funkcije načelnika ostalih odjeljenja obavljati raniji načelnici.Na ovoj prvoj sjednici Skupštine grada imenovani su i v.d. direktori Doma za starija lica i JPU „Majke Jugovića“ , Čedomir Gostić i Anđelka Kuzmić.

(IZVOR: TV K3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *