Dijelovi Petrova i Stanara danas bez struje - Glas Regije

Dijelovi Petrova i Stanara danas bez struje

Nije učitano

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Za utorak su planirani radovi na elektroenergetskim objektima tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u dijelovima Petrova i Stanara.

U Petovu je od 8 do 15 časova je planirano povremeno isključenje TS 10/0,4 kV Porječina – Кojići i TS 10/0,4 kV Porječina – Кojići 2. Bez napajanja električnom energijom povremeno će ostati korisnici u objektima koji se napajaju sa pomenutih trafostanica.

U Stanarima je od 9 do 11:30 časova planirano isključenje TS 10/0,4 kV Osredak – Nikolići, zbog čega će bez struje biti korisnici u objektima koji se napajaju sa pomenute trafostanice.

Od 12 do 14:30 časova je planirano isključenje TS 10/0,4 kV Čečava – Prodanovići, a bez napajanja električnom energijom ostaće korisnici u objektima koji se napajaju sa pomenute trafostanice.

U vremenu od 8:30 do 14 časova planirano je isključenje TS 10/0,4 kV Ostružnja Donja – Njive, zbog čega će bez električne energije ostati kupci u objektima koji se napajaju sa ove trafostanice.

Od 9 do 12 časova je planirano isključenje TS 10/0,4 kV Cerovica Lukići. Bez napajanja električnom energijom ostaju korisnici u objektima koji se napajaju sa pomenute trafostanice.

Ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog roka vrijeme trajanja zastoja biće kraće od planiranog.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *