DERVENTA: Đaci se potukli u dvorištu srednje škole - Glas Regije

DERVENTA: Đaci se potukli u dvorištu srednje škole

DERVENTA – Šta je uzrok tuče dvojice sedamnaestogodišnjaka ispred Stručne i tehničke škole u Derventi, tek treba da se utvrdi, ali ono što je poznato jeste da je jedan od njih zadobio lakše povrede i pomoć mu je ukazana u derventskom Domu zdravlja, dok je drugi bolje prošao, nije morao kod ljekara.

U Policijskoj upravi Doboj je rečeno da je u ponedjeljak Policijskoj stanici Derventa prijavljeno da je u dvorištu jedne srednje škole u Derventi došlo do fizičkog obračuna između dvojice starijih maloljetnika.

Prema nezvaničnim informacijama, obračun dvojice srednjoškolaca se dogodio pred početak prve smjene, odnosno oko 7.20, a sve se dogodilo u dvorištu pomenute srednje škole.

Navodno je riječ o klasičnom vršnjačkom nasilju, u kojem je deblji kraj izvukao srednjoškolac koji nije mogao da se odupre jačem i snažnijem vršnjaku, koji mu je nanio povrede koje su okarakterisane kao lakše.

Iz dobojske policije poručuju da je u toku rad na ovom slučaju, a više informacija nismo uspjeli dobiti ni u Stručnoj i tehničkoj školi jer nam se na telefonske pozive niko nije javljao.

(IZVOR: Nezavisne)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *