Atletičari iz Prnjavora i Dervente nastupili na Prvenstvu BiH - Glas Regije

Atletičari iz Prnjavora i Dervente nastupili na Prvenstvu BiH

Nije učitano

Atletičari Atletskog kluba „San“ iz Prnjavora i atletske sekcije iz Dervente imali su proteklog vikenda nastupe na dva fronta i osvojili tri medalje.

Najmlađi članovi atletske sekcije iz Dervente nastupili su u subotu 12. juna u Zenici na Prvenstvu Bosne i Hercegovine za mlađe pionire i pionirke.

Najuspešnija je bila Teodora Milojević, koja je i pored povrede u toku trke uspela da osvoji bronzanu medalju u trci na 600 m.

Ostali članovi petnaestočlane ekipe Atletske sekcije iz Dervente koja je nastupili na ovom takmičenju ostvarili su svoje lične rekorde u trkama u kojima su nastupili.

Nije učitano

Sledeći nastup za najmlađe članove Atletske sekcije iz Dervente je 27. juna u Trebinju, kada se održava Prvenstvo Republike Srpske za starije pionire i pionirke.

Stariji članovi atletskog kluba “ San“ nastupili su u nedelju 13. juna u Sarajevu na 6. Atletskom mitingu Novi Grad Sarajevo.

Najuspešniji su bili Belma Ćuran, koja je osvojila srebrenu medalju u trci na 400 m prepone sa novim ličnim rekordom od 1:10.27 i Kristina Stojković, koja je osvojila bronzanu medalju u trci na 100 m sa vremenom od 13.00 čime joj je srebrena medalja izmakla za jednu stotink.

Sledeći nastup za starije članove Atletskog kluba “ San“ je već za vikend, kada je na programu Ekipno prvenstvo Evrope za seniore i seniorke, koje se održava u Nikoziji u Kipru.

Kristina Stojković, na poziv selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine, nastupiće u disciplinama 100 m i štafetama 4 x 100 i 4 x 400 m.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našim sponzorima Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop Prnjavor, koji su nam omogućili odlazak na ova takmičenja, kao i limarskoj radnji AL-M iz Dervente i njihovom direktoru Nataši Milojević i svim roditeljima dece koji su vozili decu na takmičenje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *