AKCIJA "PLANTAŽA 2021": Policija u Šamcu pronašla drogu - Glas Regije

AKCIJA „PLANTAŽA 2021“: Policija u Šamcu pronašla drogu

Nije učitano

FOTO: Pixabay.com

Preduzimajući mjere i radnje u cilju sprečavanja zloupotrebe opojnih droga u sklopu akcije „Plantaža 2021“ šamačka policija je pronašla i oduzela drogu.

„Policijski službenici Policijske stanice Šamac, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Šamcu izvršili su pretresanje stana i drugih prostorija, kao i prostor oko stambenih objekata koje za stanovanje koriste lica B.Z. i D. Z.“, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

„Prilikom pretresanja pronađene su i privremeno oduzete stabljike koje svojim izgledom asociraju na stabljike indijske konoplje, bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne mase 9,23 grama, zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne mase 81,31 grama.“, ističe se u saopštenju.

„O svemu navedenom obavješten je i postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, koji je naložio da se protiv lica B.Z. dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „ Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, a za lice D.Z. da se podnese Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.“, dodaje se u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *