Završen memorijalni fudbalski turnir u Batkuši - Glas Regije

Završen memorijalni fudbalski turnir u Batkuši

Nije učitano

U Batkuši kod Šamca je završen 35. tradicionalni memorijalni turnir u fudbalu „Mini-Bal“ Batkuša 2021″ koji je trajao 11 dana na kojem je učestovalo 14 seniorskih ekipa i po dvije ekipe juniora i veterana, a najboljima su dodijeljene diplome i novčane nagrade.

Nagrade i diplome je obezbijedio organizator turnira Fudbalski klub „Hajduk Batkuša“, a glavni sponzor turnira bila je opština Šamac, na čelu sa Kabinetom načelnika.

Prvo mjesto u konkurenciji seniora pripalo je ekipi „Vapeks“ iz Šamca, koja je dobila novčanu nagradu u iznosu od 400 KM i diplomu, drugo ekipi „76230“ iz Šamca, koja je dobila 200 KM i diplomu, a treće mjesto i 50 KM pripalo je ekipi „Čitaona Batkuša“.

Najbolji igrač turnira je iz ekipe „Vapeks“ Šamca Petar Marčeta i dobio je 50 KM i diplomu.

U konkurenciji juniora prvo mjesto i 20 KM pripalo je ekipi „Crvena zvijezda“ iz Batkuše, a drugo mjesto i 20 KM ekipi „DŽokeri“ iz istog mjesta i svi nagrađeni su dobili diplome.

U ovoj konkurenciji izabrana su dva mlada najperspektivnija fudbalera iz Batkuše Andrej Ganilović i Bojan Lazić.

U konkurenciji veterana prvo mjesto i 50 KM osvojila je ekipa „MD-Auto“ iz Obudovca, a drugo mjesto i 30 KM ekipa „Restoran Zora“ iz Batkuše.

Predsjednik Organizacionog odbora Nenad Maksimović rekao je da je turnir prošao u fer i dobroj borbi, te da su ga podržali brojni sponzori sa šamačkog područja, Domaljevca i Brčkog.

(AUTOR: Svetlana Pavlović)

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *