ZA NOVI PUT 167.000 KM: Asfaltirana kompletna dionica saobraćajnice u Pelagićevu - Glas Regije

ZA NOVI PUT 167.000 KM: Asfaltirana kompletna dionica saobraćajnice u Pelagićevu

Nije učitano

Foto: Privatna arhiva

Vlada Republike Srpske obezbijedila je 167.000 КM za rekonstrukciju lokalne saobraćajnice na području opštine Pelagićevo, dužine 950 i širine pet metara, rekao je danas direktor Javnog preduzeća “Putevi Republike Srpske” Nenad Nešić.

Nešić je rekao novinarima da je rekonstrukcija tog puta počela prije 15 dana na zahtjev načenika opštine Sime Stakića i uz odobrenje Vlade Republike Srpske i premijera Radovana Viškovića.

– Rok za izvođenje radova je 30 dana. Danas će kompletna dionica biti asfaltirana. Sljedeće sedmice će se raditi odvodnja vode sa saobraćajnice. Samim tim ćemo poslove završiti za 20 dana, prije predviđenog roka – rekao je Nešić.

On je zahvalio izvođaču za efikasan rad u vrijeme epidemije i dodao da je preduzeće “Putevi Republike Srpske” spremno da odgovori na sve zahtjeve opština i gradova Srpske.

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske, Đorđe Popović, rekao je da je u sprovođenje ovog projekta uključen i prije nego što je preuzeo funkciju ministra.

– Ovaj put je dobrodošao u ovoj posavskoj ravnici i nadam se da će on zaista poslužiti daljem razvoju opštine Pelagićevo – istakao je Popović.

(IZVOR: Srpskainfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *