Vaskršnje druženje načelnika sa velikom i srećnom porodicom sveštenika Željana Savića - Glas Regije

Vaskršnje druženje načelnika sa velikom i srećnom porodicom sveštenika Željana Savića

Nije učitano

Upoznajte Mariju, Hristinu, Irinu, Atanasiju, Katarinu, Vasilisu i Vida, velikodušnu, vaspitanu i skromnu djecu sveštenika Željana i majke Milice Savić.

Sestre Savić i njihov brat Vid oduševljavaju mnoge i svojim prelijepim glasovima koji kroz pjesmu doprinose ljepoti liturgije i dopiru do mnogih ljudskih srca.

Načelnik opštine Teslić, Milan Miličević iskoristio je Vaskršnji ponedeljak za ugodno druženje sa svešteničkom porodicom.

Načelnik je istakao da je porodica bila i ostala najvažniji oslonac za svako dijete, a složna porodica, poput porodice Savić, predstavlja najbolji osnov za dječije odrastanje.

„Osim što je podrška u emocionalnom smislu, porodica je ta koja pruža snagu, razumijevanje i uzajamnu podršku. Svaka porodica je jedinstvena ali je zasigurno da je porodica Savić primjer da je porodica temelj svakog društva. Kuća ispunjena dječijim smijehom za sveštenika Željana i njegovu suprugu Milicu je najveća sreća“ – rekao je načelnik Miličević, te dodao da je Vrućička parohija i njen sveštenik Željan jedna od onih sa kojom vrlo rado sarađuje i da im je kao načelnik uvijek na raspolaganju.

Sveštenik Željan i Milica već sada su svoju djecu naučili da je porodica najvažnija, te da su jedni drugim najbolji prijatelji. U životu se sve može postići ukoliko postoji sloga i razumijevanje, ističu članovi ove velike porodice, te se zahvaljuju načelniku na posjeti i ugodnom druženju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *