UZROK POŽARA U DOBOJSKOJ BOLNICI: Opušak cigarete zapalio bolničku sobu - Glas Regije

UZROK POŽARA U DOBOJSKOJ BOLNICI: Opušak cigarete zapalio bolničku sobu

Nije učitano

Foto: Bolnica "Sveti apostol Luka" Doboj

Uzrok požara u dobojskoj bolnici „Sveti apostol Luka“ je najvjerovatnije opušak cigarete koji je ispao pacijentu, saznaje Srpskainfo.

Izvor Srpskainfo kaže da je to pokazala istraga i uviđaj koji su obavljeni nakon što je požar ugašen.

U ovom požaru teške povrede upravo je zadobio taj pacijent iz Modriče, koji je stabilan, ali je upućen na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Banjaluka.

Načelnik Službe za hirurgiju Predrag Lazić je naveo da je pacijent u svjesnom stanju, ali se nije izjasnio o težini povreda, uz napomenu da je to “promjenjiva kategorija”.

On je naveo da je u požaru opekotine zadobio i radnik obezbjeđenja, koji u početku nije bio hospitalizovan, ali je zbog predostrožnosti naknadno zbrinut.

Lazić je istakao da je požar izbio samo u jednoj sobi u kojoj je bio jedan pacijent, te da se nije proširio na susjedne sobe i dijelove hirurgije.

– Zbog manje količine dima koji su osjetili pacijenti, mi smo ih izmjestili iz tog dijela – dodao je Lazić, uz napomenu da rad hirurgije nikako nije bio obustavljen.

Direktor Bolnice Mladen Gajić rekao je da je požar izbio u Odsjeku za endoskopsku hirurgiju, koji su do dolaska vatrogasaca ugasili radnici obezbeđenja i pacijenti.

(IZVOR: Srpskainfo)

1 komentar na “UZROK POŽARA U DOBOJSKOJ BOLNICI: Opušak cigarete zapalio bolničku sobu

  1. Vi ste jaci od ss, spaljuje te žive, Hitler je barem prije spaljivanja koristio ciklon b a ovaj Lazić i Gajic nazivo spaljuju i to vezane pacijente, a propaganda je pušenje škodi zdravlju, opusak, gdje se toga sjetite kako vas nije sramota.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *