Uspješna akcija dobročinstva: Dervenćani nesebično pomogli liječenje Slobodana Kovačevića - Glas Regije

Uspješna akcija dobročinstva: Dervenćani nesebično pomogli liječenje Slobodana Kovačevića

Nije učitano

Na humanitarnom bazaru, održanom danas u krugu preduzeća „Gatarić“, za transplantaciju srca Slobodana Kovačevića iz Broda prikupljeno je fantastičnih 10.120 maraka.

Naši sugrađani su imali priliku da kupovinom različitih rukotvorina ujedno pomognu mladiću koji vodi životnu bitku.

– Želimo da se zahvalimo svima koji su učestvovali u humanitarnoj akciji za Slobodana. Zahvaljujemo se svim posjetiocima današnjeg bazara, svim pripvrednicima koji su na našu inicijativu takođe odlučili donirati svoja sredstva, volonterima i svima ostalima koji su obavili poziv na humanitarni broj. Ukupan iznos prikupljenog novca iznosi 10.120 KM, istakli su organizatori iz sektora prodaje ovog preduzeća.

Kupci bazara mogli su da biraju između sitnih kolača, kozmetičkih proizvoda i ukrasnih predmeta i drugih rukotvorina, koje su na štandovima izložili mališani vrtića „Trol“, korisnici Udruženja „Sunce“ i Crkvene opštine Derventa i drugi donatori.

Pored sugrađana koji su danas posjetili bazar, i brojni derventski privrednici su na poziv organizatora donirali novac za liječenje Slobodana.

Inače, Slobodan Kovačević se razbolio krajem decembra prošle godine. Nakon liječenja u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) RS i u Beogradu ustanovljeno je da mu je neophodna transplantacija srca.

Svi koji žele pomoći Slobodanu mogu to učiniti pozivom na humanitarni broj 1433i uplatama na žiro-račun 5520001947516690 u Adiko banci. Račun glasi na ime njegovog oca Slavka Kovačevića.

(IZVOR: Derventa cafe)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *