U Stanarima započeta izgradnja vatrogasnih garaža - Glas Regije

U Stanarima započeta izgradnja vatrogasnih garaža

Nije učitano

Foto: opstinastanari.com

Opština Stanari je započela sa izgradnjom vatrogasnih garaža u koje će biti smještena četiri vatrogasna vozila. Tom prilikom je juče načelnik opštine Radojica Ćelić obišao radove, saopšteno je na zvaničnoj internet stranici ove opštine.

„Ovo je jedan od značajnijih projekata, kako za TVSJ tako i za našu lokalnu zajednicu, budući da se radi o dugoočekivanom projektu. Drago mi je da će se ovaj projekat izgradnje vatrogasnih garaža realizovati u skorijem periodu te da ćemo imati objekat u koji ćemo moći smjestiti vatrogasna vozila, koji naročito dolazi do značaja u zimskom periodu“, istakao je načelnik opštine.

„Izgradnjom garaža za vatrogasna vozila povećaće se operativnost Vatrogasne jedinice u smislu spasavanja ljudskih života i materijalne imovine od požara. Vozila će biti zaštićena od raznih vremenskih uticaja, a naročito tokom zimskog perioda kada je voda u cisternama i ostatku sistema sklona smrzavanju te na taj način može prouzrokovati velika oštećenja“, naveo je komandir Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice, gospodin Gordan Iličić.

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *